Paybyme alışverişte fazla para kesildi

Daha fazla  
Arkadaşlar dün sabah atmden 100 TL para yükledim. PS4 üzerinden Tomb Raider aldım oyun 89 TL. Sonra işlemler içinde 10 kuruş kesti. Ödemeyi yaptım hesabıma girdim 10.90 TL olması gerekirken 7.53 TL var. Neden yaklaşık 3.5 TL fazla aldı? Bilen varsa yardım edebilir mi? Bu arada kartı ilk defa kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem kredi kartının doğruluğunu denetlemek için belli bir miktar para kesiyor. Bu para o para olabilir. 2-3 gün bekleyin eğer doğruluğu denetlemek için kesilen bir paraysa aktarılacaktır.

Paybyme sitesinden alıntı:

XBOX, PSN, I-Tunes, Google Playstore, Amazon, Steam, Humble Bundle gibi işyerlerinde kartı siteye tanımlama için bir kerelik ücret yada her işlemde ön provizyon ücreti alınabilmektedir. Tutar çoğunlukla 1 USD’dır. Bu ücretler kesinlikle adı sayılmış ve benzeri işyerlerinin kendisi tarafından alınmakta olup, firmamızın konuyla ilgili hiçbir insiyatifi veya bilgisi bulunmamaktadır.
Bu durumlarda lütfen ilgili siteye yazarak 1 USD’lık provizyon/kart tanıtma ücretinin iadesini isteyiniz. İstemeniz durumunda ilgili işyerinin kendi işleyişine göre belli bir süre sonra ücret kartınıza geri gönderilecektir. İşyeri iadeyi yaptıktan sonra –teyit alınmalı– tutar hala kartınıza yansmadıysa Çağrı Merkezimiz yada sitemizdeki Bize Ulaşın linkinden mutlaka firmamızla iletişime geçiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı