B Berke Geyik Ziyaretçi 24 Temmuz 2013 #1 Arkadaşlar PayByMe Kartım Nerede dediğim zaman Aras Kargo ekranında Kayıt bulunamadı!. yazıyor. Bir sorun mu var? Sorun geçici midir?
Arkadaşlar PayByMe Kartım Nerede dediğim zaman Aras Kargo ekranında Kayıt bulunamadı!. yazıyor. Bir sorun mu var? Sorun geçici midir?
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 25 Temmuz 2013 #2 Paybyme'ye mesaj atın arkadaşlar. Sorununuzu belirtin. O zaman gönderirler. https://card.payby.me/help
Paybyme'ye mesaj atın arkadaşlar. Sorununuzu belirtin. O zaman gönderirler. https://card.payby.me/help
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 25 Temmuz 2013 #4 Dostum Windows XP'yi imzandaki sistemle kullanmıyorsun, değil mi ?
B Berke Geyik Ziyaretçi 25 Temmuz 2013 #5 m3Rt dedi: Dostum Windows XP'yi imzandaki sistemle kullanmıyorsun, değil mi ? Genişletmek için tıkla... XP kullanmıyorum Şehirdışın'dayım ben. İnternet kafeden giriyorum ara sıra internete Windows 8 kullanıyorum.
m3Rt dedi: Dostum Windows XP'yi imzandaki sistemle kullanmıyorsun, değil mi ? Genişletmek için tıkla... XP kullanmıyorum Şehirdışın'dayım ben. İnternet kafeden giriyorum ara sıra internete Windows 8 kullanıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Temmuz 2013 #6 Hala XP kullanan o geri zekalı internet kafecilerden kaldı mı yaa Bi ara foruma gelmişti bu mallar
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2013 #7 Recep Baltaş dedi: Hala XP kullanan o geri zekalı internet kafecilerden kaldı mı yaa Bi ara foruma gelmişti bu mallar Genişletmek için tıkla... Oturduğum semt'te ki internet kafeler Windows 7 kullanmaya başladı. 10 sene sonra da 8'e geçerler
Recep Baltaş dedi: Hala XP kullanan o geri zekalı internet kafecilerden kaldı mı yaa Bi ara foruma gelmişti bu mallar Genişletmek için tıkla... Oturduğum semt'te ki internet kafeler Windows 7 kullanmaya başladı. 10 sene sonra da 8'e geçerler
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2013 #8 Burada koyu AKP'li bi kafe sahibi bi abi var, Windows XP en iyisi diyen mankafalardan... 2 yıl önce bıraktım daha işim düşsede gitmem yemin ederim...
Burada koyu AKP'li bi kafe sahibi bi abi var, Windows XP en iyisi diyen mankafalardan... 2 yıl önce bıraktım daha işim düşsede gitmem yemin ederim...
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 26 Temmuz 2013 #9 Ömer Gündüz dedi: Burada koyu AKP'li bi kafe sahibi bi abi var, Windows XP en iyisi diyen mankafalardan... 2 yıl önce bıraktım daha işim düşsede gitmem yemin ederim... Genişletmek için tıkla... Mert şimdi o adamın AKP'li olmasıyla ne ilgisi var bu konunun? Yapma Allah aşkına. İlla hır çıkartcanız.
Ömer Gündüz dedi: Burada koyu AKP'li bi kafe sahibi bi abi var, Windows XP en iyisi diyen mankafalardan... 2 yıl önce bıraktım daha işim düşsede gitmem yemin ederim... Genişletmek için tıkla... Mert şimdi o adamın AKP'li olmasıyla ne ilgisi var bu konunun? Yapma Allah aşkına. İlla hır çıkartcanız.
B Berke Geyik Ziyaretçi 26 Temmuz 2013 #10 Recep Baltaş dedi: Hala XP kullanan o geri zekalı internet kafecilerden kaldı mı yaa Bi ara foruma gelmişti bu mallar Genişletmek için tıkla... Yahu oda bir şey mi? Adamlar bilgisayarlara o kadar oyun indiyor ve üstelik oyunlar korsan. İndirdikleri oyunlar bile bilgisayarları kaldırmıyor... Bu arada kartım 10 dakikaya geliyor. Kurye aradı. 3 günde gelmiş oldu. Ve kartım geldi Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2013
Recep Baltaş dedi: Hala XP kullanan o geri zekalı internet kafecilerden kaldı mı yaa Bi ara foruma gelmişti bu mallar Genişletmek için tıkla... Yahu oda bir şey mi? Adamlar bilgisayarlara o kadar oyun indiyor ve üstelik oyunlar korsan. İndirdikleri oyunlar bile bilgisayarları kaldırmıyor... Bu arada kartım 10 dakikaya geliyor. Kurye aradı. 3 günde gelmiş oldu. Ve kartım geldi