B Batuhan İlkdoğmuş Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2014 #1 Babamın kredi kartlarına bakıyordum çoğunun arkasında imza vardı. Paybymeme baktım imza yoktu. Kartın arkasını (yetkili imza yazan yerini) imzalamak gereklimi ve imzalayınca ne işe yarıyor.
Babamın kredi kartlarına bakıyordum çoğunun arkasında imza vardı. Paybymeme baktım imza yoktu. Kartın arkasını (yetkili imza yazan yerini) imzalamak gereklimi ve imzalayınca ne işe yarıyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Eylül 2014 #2 İstenen yerde imzalarsın. Genelde yurt dışından alışveriş yaparken istiyorlar. Duty Free'de başıma gelmişti.
İstenen yerde imzalarsın. Genelde yurt dışından alışveriş yaparken istiyorlar. Duty Free'de başıma gelmişti.
B Batuhan İlkdoğmuş Hectopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #3 yani şu ıslak imza muhabbetimi
Berkay Kaan Kilopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 140 Makaleler 2 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Turizm Bölümü 7 Eylül 2014 #4 İmza olayı bankaların kredi-banka kartlarındada oluyor. Ama bomboş oluyor birşey olmuyor.