Paybyme veya ininal?

MuTAN

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere şu sıralar ön ödemeli kartlar oldukça yaygınlaşmaya başladı bende rahatlığı ve güvenliği açısından bunlardan birini edinmek istiyorum. Ancak özellikle karşıma şu iki kart (paybyme ve inial ) çıktı da sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Bence paybyme daha hesaplı ve mantıklı gözüktü çünkü Inial'de kart fiyatı, TL yükletme fiyatı, aylık fiyat derken boşa giden para artabiliyor. Ancak anladığım kadarıyla bunlar Paybyme'de yok ve ücretsiz olarak kart elimize ulaşıyor. Ben kendi fikrimi belirttim sizde avantajlarıyla fikrinizi söylerseniz sevinirim. Bu arada ekstra bir sorum var: Paybyme nerede TL yükletebilirim ve nerelerde kullanabilirim? (ben Visa kart olan yerlerde geçerli diye biliyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende PayByMe var. Genelde oyun içi alışverişler için kullanıyorum. İninal aylık 1 TL kesinti yapıyor. Vede 5 TL ücret ile alınıyor. PayByMe ücretsiz alınabiliyor. Ve her ay para kesmiyor. İninal'ın anlaşmalı olduğu yerler daha fazla, ve İninal'ı Paypal hesabına aktarabiliyorsun. Paypal nedir=PayPal Nedir? PayPal nasıl kullanılır? PayPal'a giriş yapın.

Şahsen Paypal Nakit tavsiye ediyorum. İninal ile aynı ve başka iyi tarafları da var.

Mesela paranızı çekebiliyorsunuz ve Paypal bakiyenizi karta aktarabiliyorsunuz.

Aynı İninal gibi. Ondan olan her şey Paypal Nakit'de bulunuyor. Artıları ise Paypal bakiyeni aktarma ve TEB ATM lerini kullanarak para yükleme ve çekme. Bu iki özellik için bile almaya değer. Zaten iş ortağı da İninal, sayfanın altında görebilirsiniz.

PayPal Nakit

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı