Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.782 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Dün akşam Yapı Kredi Fast üzerinden para yolladım fakat hâlâ gelmedi. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ağustos 2022
yusuf0202 Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #2 Paycall müşteri hizmetlerini ara açıklamaya telefon numaranı yazdın mı ? Yazdıysan sorun yok ara hallederler.
Paycall müşteri hizmetlerini ara açıklamaya telefon numaranı yazdın mı ? Yazdıysan sorun yok ara hallederler.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.782 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 yusuf0202 dedi: Paycall müşteri hizmetlerini ara açıklamaya telefon numaranı yazdın mı ? Yazdıysan sorun yok ara hallederler. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazıyorsa kopyaladım. İletişime geçeyim dönüş yapacağım.
yusuf0202 dedi: Paycall müşteri hizmetlerini ara açıklamaya telefon numaranı yazdın mı ? Yazdıysan sorun yok ara hallederler. Genişletmek için tıkla... Evet ne yazıyorsa kopyaladım. İletişime geçeyim dönüş yapacağım.
yusuf0202 Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #4 Wexiar dedi: Evet ne yazıyorsa kopyaladım. İletişime geçeyim dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... o zmn sorun yok ara hallederler.
Wexiar dedi: Evet ne yazıyorsa kopyaladım. İletişime geçeyim dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... o zmn sorun yok ara hallederler.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.782 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #5 yusuf0202 dedi: o zmn sorun yok ara hallederler. Genişletmek için tıkla... Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten.
yusuf0202 dedi: o zmn sorun yok ara hallederler. Genişletmek için tıkla... Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten.
H hsn6333 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #6 Wexiar dedi: Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2022
Wexiar dedi: Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek.
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.782 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #7 hsn6333 dedi: Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek. Genişletmek için tıkla... Benim adıma değil fakat bakiye yüklendi.
hsn6333 dedi: Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek. Genişletmek için tıkla... Benim adıma değil fakat bakiye yüklendi.
yusuf0202 Decapat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #8 Wexiar dedi: Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... hayır tek seferliktir hsn6333 dedi: Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek. Genişletmek için tıkla... hayır istediğin bir hesaptan atabilirsin yeterki ıbanı ve açıklamaya telefon numaranı yazmayı unutma
Wexiar dedi: Her bakiye yüklememde böyle mi olacak peki? Hiç gelemem böyle şeylere Disney cashbacki için açmıştım zaten. Genişletmek için tıkla... hayır tek seferliktir hsn6333 dedi: Yapı Kredi hesabi sizin isminize değilse maalesef o para hesaba dusmez. En iyisi arayip paranin iadesini istemek. Genişletmek için tıkla... hayır istediğin bir hesaptan atabilirsin yeterki ıbanı ve açıklamaya telefon numaranı yazmayı unutma