Paycell hazır limiti nasıl kullanırım?

AslanOnbir

Kilopat
Bugün ilk defa Paycell uygulamasını indirdim. Sanırsam biriken paralar vardı ve hazır limit 230 TL yazıyordu. Kullanmak için aktif et yazıyordu. Ben kuşkulandım biraz. Aktif edip kullanırsam bana ekstra bir para ödetme durumu olur mu? Yoksa o para sadece Paycell'den mi gidiyor?

Paycell, Turkcell'in bir haber olduğu bankacılık sektörü hakkında geliştirdiği bir ödeme aracı uygulaması. Hazır limit muhabbeti de faturana yansıtarak alışveriş yapma yöntemi yani 230 TL limiti kullanırsan Turkcell faturanda bu tutarı görebilirsin.

Kısacası yine içimizin rahatlığıyla bişey alamıyoruz. İllaha birşeyi dayayacaklar faturaya.

Kısacası yine içimizin rahatlığıyla bir şey alamıyoruz. İllaki bir şeyi dayayacaklar faturaya.

Reis kim niye herhangi birine bedava 230TL verir ki hem de her ay! Ne bekliyordun Allah aşkına.
Sadece bankaya gitmeden sadece faturana yansıtarak internetten alışveriş yapabilmeni sağlıyor o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…