AMİDALA Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 583 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pazarlama takım lideri 11 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, Paycell üzeriden Steam alışverişi yaptım ve 200 TL hediye para verdi. Bu parayı nasıl ve nerelerde kullanabilirim?
Arkadaşlar, Paycell üzeriden Steam alışverişi yaptım ve 200 TL hediye para verdi. Bu parayı nasıl ve nerelerde kullanabilirim?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.563 Çözümler 121 11 Temmuz 2023 #2 Normalde nasıl ve nerelerde ödeme yapıyorsanız o şekilde kullanabilirsiniz.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #3 AMİDALA dedi: Arkadaşlar, Paycell üzeriden Steam alışverişi yaptım ve 200 TL hediye para verdi. Bu parayı nasıl ve nerelerde kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz. O nakit yerine geçiyor, belirli yerlerde kullanmanıza gerek yok. İstediğiniz yerde nakit harcıyabiliyorsunuz.
AMİDALA dedi: Arkadaşlar, Paycell üzeriden Steam alışverişi yaptım ve 200 TL hediye para verdi. Bu parayı nasıl ve nerelerde kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz. O nakit yerine geçiyor, belirli yerlerde kullanmanıza gerek yok. İstediğiniz yerde nakit harcıyabiliyorsunuz.