Paycell hesabı nasıl kapatılır?

393060

Kilopat
Makaleler
3
İyi Sosyaller. Paycell hesabımı komple silmek istiyorum, bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon numarasını yazabilecek var mı?
Bende silmek istiyorum.

"Paycell müşteri hizmetleri numarası" diye yazıp bulamıdığına emin misin!
Gerçekten tarihe geçeceksin bulamıyorsan...

Geçsin umurumda mı? 2sn numara yazacaksın.

Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. Yardımcı olup, hesabınızı siliyorlar.
Tamamdır, teşekkür ederim.

Niye Google da aratmıyorsunuz?

Nasıl silineceğini sordum cevabımı aldım, ne istiyorsunuz sizi anlamıyorum Technopat Sosyal'de bu yüzden kategoriler var. Sizin gibi niye Google'da araştırmıyorsunuz diyen troller çok arttı bu aralar.

Tamamdır, teşekkür ederim.

Nasıl silineceğini sordum cevabımı aldım, ne istiyorsunuz sizi anlamıyorum Technopat Sosyal'de bu yüzden kategoriler var. Sizin gibi niye Google'da araştırmıyorsunuz diyen troller çok arttı bu aralar.
Google'da niye aratmıyorsun diye sana yazmamıştım ama üzerine alınmışsın.
Evet, hepimiz bişey danışalım, daha önce tecrübesi olanlardan fikir alalım diye forumlar var. Ancak, telefon numarası gibi hali hazırda kolayca ulaşılabilecek, çok basit birşeyi bile google'da aratmaya üşenmemeli insan. Malesef, bu ezber ve hazırcı zihniyet yüzünden gelişmiyor ülkem...
Ayrıca, Google'da bulabilirsin demek de bi yol göstermedir, trol değil!

Google'da niye aratmıyorsun diye sana yazmamıştım ama üzerine alınmışsın.
Evet, hepimiz bir şey danışalım, daha önce tecrübesi olanlardan fikir alalım diye forumlar var. Ancak, telefon numarası gibi halihazırda kolayca ulaşılabilecek, çok basit bir şeyi bile Google'da aratmaya üşenmemeli insan. Maalesef, bu ezber ve hazırcı zihniyet yüzünden gelişmiyor ülkem...
Ayrıca, Google'da bulabilirsin demek de bir yol göstermedir, trol değil!

''Niye Google da aratmıyorsunuz?'' diye yazdığın mesaj eğer bir çözüm yolu olsaydı yukarıdaki mesajın silinmezdi.

Paycell müşteri hizmetleri numarası: 0850 622 60 60
Hesabınızı kapattırmak istiyorsanız, numarayı arayıp hesabınızı kolayca kapattırabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı