EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Merhaba. Babam benim Paycell hesabıma dün 100 TL gönderdi IBAN'i yazdı fakat açıklamaya numarami yazmamış. Bugün paranın gelmesi lazımdı bence ama gelmedi hala.
Merhaba. Babam benim Paycell hesabıma dün 100 TL gönderdi IBAN'i yazdı fakat açıklamaya numarami yazmamış. Bugün paranın gelmesi lazımdı bence ama gelmedi hala.
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 Gelmez, geri iade olur. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2022
EnesCemil Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Çözümler 3 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #3 adrwx dedi: Gelmez, iade olur. Genişletmek için tıkla... Peki benim müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı yoksa onlar kendisi iade eder mi?
adrwx dedi: Gelmez, iade olur. Genişletmek için tıkla... Peki benim müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı yoksa onlar kendisi iade eder mi?
adrwx Centipat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 517 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 EnesCemil dedi: Peki benim müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı yoksa onlar kendisi iade eder mi? Genişletmek için tıkla... Aramana gerek yok otomatik olarak iade olur birkaç güne ama eğer olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp süreci hızlandırabilirsiniz.
EnesCemil dedi: Peki benim müşteri hizmetlerini aramama gerek var mı yoksa onlar kendisi iade eder mi? Genişletmek için tıkla... Aramana gerek yok otomatik olarak iade olur birkaç güne ama eğer olmazsa müşteri hizmetlerini arayıp süreci hızlandırabilirsiniz.