S sWezar Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Hocalarım şimdi ben Paycell kart almayı düşünüyordum. Dedim nedir ne değildir öğreneyim indirdim uygulamayı kayıt oldu bir hesap verdi bugünlerde gidip kart almayı düşünüyorum sıkıntı çıkartır mı açtığım hesap?
Hocalarım şimdi ben Paycell kart almayı düşünüyordum. Dedim nedir ne değildir öğreneyim indirdim uygulamayı kayıt oldu bir hesap verdi bugünlerde gidip kart almayı düşünüyorum sıkıntı çıkartır mı açtığım hesap?
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #2 Neden sıkıntı çıkartsın ki? Açtığın hesaba ekleyeceksin kartı.
S sWezar Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 dlasb dedi: Neden sıkıntı çıkartsın ki? Açtığın hesaba Genişletmek için tıkla... Bir şeyi söylemeyi unutmuşum hesapta şu anda kayıtlı bir Paycell kart gözüküyor ama benim Paycell kartım yok ondan biraz tedirgin oldum.
dlasb dedi: Neden sıkıntı çıkartsın ki? Açtığın hesaba Genişletmek için tıkla... Bir şeyi söylemeyi unutmuşum hesapta şu anda kayıtlı bir Paycell kart gözüküyor ama benim Paycell kartım yok ondan biraz tedirgin oldum.
dlasb Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.412 Çözümler 32 27 Haziran 2023 #4 sWezar dedi: Bir şeyi söylemeyi unutmuşum hesapta şu anda kayıtlı bir Paycell kart gözüküyor ama benim Paycell kartım yok ondan biraz tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Herkeste öyle gözüküyor. Sanal kart gibi bir şey o galiba.
sWezar dedi: Bir şeyi söylemeyi unutmuşum hesapta şu anda kayıtlı bir Paycell kart gözüküyor ama benim Paycell kartım yok ondan biraz tedirgin oldum. Genişletmek için tıkla... Herkeste öyle gözüküyor. Sanal kart gibi bir şey o galiba.