arel45 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Kartımın online ödemesi falan açık. Steam'den alışveriş yaparak denedim ama Craft Rise'de rvip almaya çalıştım, alamadım.
Kartımın online ödemesi falan açık. Steam'den alışveriş yaparak denedim ama Craft Rise'de rvip almaya çalıştım, alamadım.
Nbulos Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: 2.00GHz AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics RAM: DDR3 4GB Ekran: 60HZ 1366 x 768 Ekran Kartı: AMD Radeon(TM) R4 Graphics, AMD Radeon (TM) R5 M330 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #2 arel45 dedi: Kartımın Online ödemesi falan açık. Steam'den alışveriş yaparak denedim ama Craft Rise'de rvip almaya çalıştım, alamadım. Genişletmek için tıkla... Steam kart markasına göre alıyor ama sizin Craft Rise özel kartlarda farklı şekilde alıyor bu yüzden olabilir.
arel45 dedi: Kartımın Online ödemesi falan açık. Steam'den alışveriş yaparak denedim ama Craft Rise'de rvip almaya çalıştım, alamadım. Genişletmek için tıkla... Steam kart markasına göre alıyor ama sizin Craft Rise özel kartlarda farklı şekilde alıyor bu yüzden olabilir.
arel45 Centipat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 86 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 Amd Ryzen 5 5600 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Nbulos dedi: Steam kart markasına göre alıyor ama sizin Craft Rise özel kartlarda farklı şekilde alıyor bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum olabilir de nasıl çözerim bunu.
Nbulos dedi: Steam kart markasına göre alıyor ama sizin Craft Rise özel kartlarda farklı şekilde alıyor bu yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilmiyorum olabilir de nasıl çözerim bunu.
Nbulos Centipat Katılım 9 Aralık 2023 Mesajlar 71 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: 2.00GHz AMD A6-7310 APU with AMD Radeon R4 Graphics RAM: DDR3 4GB Ekran: 60HZ 1366 x 768 Ekran Kartı: AMD Radeon(TM) R4 Graphics, AMD Radeon (TM) R5 M330 Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #4 arel45 dedi: Vallahi bilmiyorum olabilir de nasıl çözerim bunu. Genişletmek için tıkla... Papara/İninal ve ya gerçek banka ya da kredi kartı kullanarak başka çözümü yoktur.
arel45 dedi: Vallahi bilmiyorum olabilir de nasıl çözerim bunu. Genişletmek için tıkla... Papara/İninal ve ya gerçek banka ya da kredi kartı kullanarak başka çözümü yoktur.