SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #1 Paycell kart uygulamada gözükmüyor arkadaşlar çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2021
Çözüm SinyorCool 21 Haziran 2023 dumZ dedi: Bende de aynı sorun var karta para yüklesem bir sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin.
dumZ dedi: Bende de aynı sorun var karta para yüklesem bir sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin.
Mr.Watchman Centipat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 365 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #2 SinyorCool dedi: Paycell kart uygulamada gözükmüyor arkadaşlar çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... hocam çözümü buldun mu ? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
SinyorCool dedi: Paycell kart uygulamada gözükmüyor arkadaşlar çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... hocam çözümü buldun mu ? ben de aynı sorunu yaşıyorum.
D dumZ Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Mr.Watchman dedi: hocam çözümü buldun mu ? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var karta para yüklesem bi sıkıntı çıkar mı acaba? Artı 0 Eksi
Mr.Watchman dedi: hocam çözümü buldun mu ? ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... bende de aynı sorun var karta para yüklesem bi sıkıntı çıkar mı acaba?
KS KS SinyorCool Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Haziran 2023 #4 dumZ dedi: Bende de aynı sorun var karta para yüklesem bir sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
dumZ dedi: Bende de aynı sorun var karta para yüklesem bir sıkıntı çıkar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin.
D dumZ Decapat Katılım 26 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #5 SinyorCool dedi: Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kafama takılmıştı bu mesele Artı 0 Eksi
SinyorCool dedi: Hocam operatörü Turkcell'e geçirince oldu ve sıkıntı çıkarmaz, para göndere basınca karttaki miktarı görebilirsin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kafama takılmıştı bu mesele