akifms Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 Merhaba benim bir Paycell kartım var. Bu kartı kapatmak istiyorum fakat içerisinde bir miktar para var. Bu kartı kapattıktan sonra kartta kalan paraya ne olur hiç bilmiyorum. Ekstradan bir sanal kartım var o para sanal karta mı aktarılır?
Merhaba benim bir Paycell kartım var. Bu kartı kapatmak istiyorum fakat içerisinde bir miktar para var. Bu kartı kapattıktan sonra kartta kalan paraya ne olur hiç bilmiyorum. Ekstradan bir sanal kartım var o para sanal karta mı aktarılır?
BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Şubat 2025 #2 En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider.
En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider.
akifms Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 BORAN012 dedi: En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartımdaki parayı sanal karta aktarmak istiyorum ama kartlar arası transfer yapmaya çalıştığım zaman hata veriyor.
BORAN012 dedi: En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider. Genişletmek için tıkla... Fiziksel kartımdaki parayı sanal karta aktarmak istiyorum ama kartlar arası transfer yapmaya çalıştığım zaman hata veriyor.
BORAN012 Centipat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 398 Makaleler 1 Çözümler 7 7 Şubat 2025 #4 akifms dedi: Fiziksel kartımdaki parayı sanal karta aktarmak istiyorum ama kartlar arası transfer yapmaya çalıştığım zaman hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü kankam o sanal kartın kartı yok sende kartı olursa eğer sanala para atabilirsin.
akifms dedi: Fiziksel kartımdaki parayı sanal karta aktarmak istiyorum ama kartlar arası transfer yapmaya çalıştığım zaman hata veriyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü kankam o sanal kartın kartı yok sende kartı olursa eğer sanala para atabilirsin.
tgrlyilmaz Yoctopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.
Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.
akifms Femtopat Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #6 tgrlyilmaz dedi: Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.O olay b Genişletmek için tıkla... O olay bugün bendede yaşandı,müşteri hizmetleriyle görüştüm birkaç saat içinde düzeldi. BORAN012 dedi: Çünkü kankam o sanal kartın kartı yok sende kartı olursa eğer sanala para atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam?
tgrlyilmaz dedi: Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.O olay b Genişletmek için tıkla... O olay bugün bendede yaşandı,müşteri hizmetleriyle görüştüm birkaç saat içinde düzeldi. BORAN012 dedi: Çünkü kankam o sanal kartın kartı yok sende kartı olursa eğer sanala para atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam?