Paycell kart kapatılırsa içindeki bakiyeye ne olur?

akifms

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba benim bir Paycell kartım var. Bu kartı kapatmak istiyorum fakat içerisinde bir miktar para var. Bu kartı kapattıktan sonra kartta kalan paraya ne olur hiç bilmiyorum. Ekstradan bir sanal kartım var o para sanal karta mı aktarılır?

En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider.

En yakın bankaya veya PTT'ye gidip içindeki parayı alın sonra hesabınızı kapatın eğer öyle yaparsanız paranız hesabınız ile gider.

Fiziksel kartımdaki parayı sanal karta aktarmak istiyorum ama kartlar arası transfer yapmaya çalıştığım zaman hata veriyor.

Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.

Bugün 2 kez üst üste paycell e girdiğimde kart bilgilerim silinmiş olarak açılıyor kartım yok ekle dediğimde hata veriyor.O olay b
O olay bugün bendede yaşandı,müşteri hizmetleriyle görüştüm birkaç saat içinde düzeldi.

Çünkü kankam o sanal kartın kartı yok sende kartı olursa eğer sanala para atabilirsin.
Nasıl yani hocam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı