Enver Paşaa Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #1 Paycell kart aldım ne kullanabiliyorum ne yatırdıgım parayı çekebiliyorum. Sadece para yatırabiliyorum kimlik dogrulaması tarzı bir şey aradım uygulamalardan öyle bir şey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2025
Paycell kart aldım ne kullanabiliyorum ne yatırdıgım parayı çekebiliyorum. Sadece para yatırabiliyorum kimlik dogrulaması tarzı bir şey aradım uygulamalardan öyle bir şey de yok.
bigbang07 Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #2 Para yatir kısmına girince fakat IBAN kısmında doğrulama istiyor.
Enver Paşaa Decapat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #3 bigbang07 dedi: Para yatir kısmına girince fakat IBAN kısmında doğrulama istiyor. Genişletmek için tıkla... NFC özelliği yokmuş telefonumda başta yolla halletmenin bir yolu yok mu?
bigbang07 dedi: Para yatir kısmına girince fakat IBAN kısmında doğrulama istiyor. Genişletmek için tıkla... NFC özelliği yokmuş telefonumda başta yolla halletmenin bir yolu yok mu?
bigbang07 Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #4 O konuda tam bilgim yok. Enver Paşaa dedi: NFC özelliği yokmuş telefonumda başta yolla halletmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla...
O konuda tam bilgim yok. Enver Paşaa dedi: NFC özelliği yokmuş telefonumda başta yolla halletmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla...