Son zamanlarda bu Papara olaylarından dolayı başka bir kart arayışına geçtim. Bir arkadaşım da Paycell önerdi. Sizce kullanılır mı?
Anladım sağolun. Kullanışlılık açısından iyi mi peki?Paycell Turkcell'e ait.
Vodafone Pay Vodafone'a ait.
Tosla Akbank'a ait.
Nays İş Bankası'na ait.
Tami Garanti Bankası'na ait.
Bunlara güvenebilirsiniz.
Anladım sağ olun. Kullanışlılık açısından iyi mi peki?
Altıyım. Yoksa direkt banka kartı açardım.18 yaş altı mısınız üstü mü?
Tami hakkında birşey diyemem kullanmadım.Altıyım. Yoksa direkt banka kartı açardım.
Tamamdır teşekkürler. Turkcell hattım var, Paycell kullanmam daha iyi olur gibi.Tami hakkında birşey diyemem kullanmadım.
Tosla’nın kampanyaları eskiden güzeldi şuan pek kampanyası yok.
Paycell’in kampanyaları güzel, Turkcelli iseniz daha çok avantajı olacaktır.
Vodafone Pay de aynı şekilde Vodafonelu iseniz avantajlı olacaktır.
Tosla ve Paycell’de Paparadaki gibi şahsınıza IBAN tanımlanıyor.
Kampanyayla çok işim yok, altımda kart ve paramı saklayabileceğim bir yer olsun yeter diyordanız, velinizle beraber bankaya gidip 18 yaş altı hesap açabiliyorsunuz.
Kamu bankaları (ziraat, vakıf) 18 yaş altı hesap ve kart veriyor fakat mobil bankacılık kullanamıyorsunuz.
Özel bankalardan açacağınız 18 yaş altı hesaplarda mobil bankacılık erişilebiliyor.
İş Bankası İlk İmza hesabı öneririm, tek dezavantaj birilerine IBAN’la para yollamak isterseniz o IBAN’ı gidip şubeden velinizin tanımlatması gerekiyor, onun dışında normal kullanabiliyorsunuz.
Fakat bu 18 yaş altı kartlarda kampanyalar yok.
Tamamdır teşekkürler. Turkcell hattım var, Paycell kullanmam daha iyi olur gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.