F Furkipath Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:47 #1 Arkadaşlar 4 gün önce şok'a Paycell kart çıkarmaya gittim ama bizde satılmıyor dediler. Paycell kart nereden çıkıyor?
Arkadaşlar 4 gün önce şok'a Paycell kart çıkarmaya gittim ama bizde satılmıyor dediler. Paycell kart nereden çıkıyor?
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1.977 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek Pazar 11:52 #2 Furkipath dedi: Arkadaşlar 4 gün önce şok'a Paycell kart çıkarmaya gittim ama bizde satılmıyor dediler. Paycell kart nereden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... 2 ay önce yaşadığım yerde bulunan şokdan Paycell kart almıştım. Başka şok a bak. Belki artık kaldırmışda olabilirler.
Furkipath dedi: Arkadaşlar 4 gün önce şok'a Paycell kart çıkarmaya gittim ama bizde satılmıyor dediler. Paycell kart nereden çıkıyor? Genişletmek için tıkla... 2 ay önce yaşadığım yerde bulunan şokdan Paycell kart almıştım. Başka şok a bak. Belki artık kaldırmışda olabilirler.
F Furkipath Femtopat Katılım 25 Mart 2025 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 11:55 #3 Mamistv1 dedi: 2 ay önce yaşadığım yerde bulunan şokdan Paycell kart almıştım. Başka şok a bak. Belki artık kaldırmışda olabilirler. Genişletmek için tıkla... Turkcell'in mağazasına gittim her şokta olmayabilir dediler bilgin için sağ ol.
Mamistv1 dedi: 2 ay önce yaşadığım yerde bulunan şokdan Paycell kart almıştım. Başka şok a bak. Belki artık kaldırmışda olabilirler. Genişletmek için tıkla... Turkcell'in mağazasına gittim her şokta olmayabilir dediler bilgin için sağ ol.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 1.977 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 RX 7800 XT 16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram 1 TB M2 SSD Goodram 1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate. 750W 80+ THERMALTAKE C15 RAMPAGE soğutucu Samsung S25 Cinsiyet Erkek Pazar 11:56 #4 Furkipath dedi: Turkcell'in mağazasına gittim her şokta olmayabilir dediler bilgin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Furkipath dedi: Turkcell'in mağazasına gittim her şokta olmayabilir dediler bilgin için sağ ol. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.