OsmanT20 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #1 Paycell karta şoktan para gönderilir mi elimde siyah kartı var Paycell'in cevaplarsanız sevinirim.
Fx3r Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #2 Evet gönderilir,yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 tl gibi bir ücreti var para yüklemenin Artı 0 Eksi
KS KS OsmanT20 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #3 Fx3r dedi: Evet gönderilir, yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 TL gibi bir ücreti var para yüklemenin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Fx3r dedi: Evet gönderilir, yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 TL gibi bir ücreti var para yüklemenin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 2 Ekim 2024 #4 Fx3r dedi: Evet gönderilir,yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 tl gibi bir ücreti var para yüklemenin Genişletmek için tıkla... 2 tl komisyon alıyorlar. Artı 0 Eksi
Fx3r dedi: Evet gönderilir,yanlış hatırlamıyorsam 1 veya 2 tl gibi bir ücreti var para yüklemenin Genişletmek için tıkla... 2 tl komisyon alıyorlar.
yahya110z Picopat Katılım 23 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #5 Ippo Makonouchi dedi: 2 TL komisyon alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu? Artı 0 Eksi
Ippo Makonouchi dedi: 2 TL komisyon alıyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu?
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 10 Kasım 2024 #6 yahya110z dedi: Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben ininal kullanıyordum sadece kartı ve parayı götürüp veriyordum. 2 tl komisyon alıyorlardı para yüklediğimde. Paycell hakkında bir bilgim yok. Artı 0 Eksi
yahya110z dedi: Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben ininal kullanıyordum sadece kartı ve parayı götürüp veriyordum. 2 tl komisyon alıyorlardı para yüklediğimde. Paycell hakkında bir bilgim yok.
Fx3r Centipat Katılım 27 Ekim 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #7 yahya110z dedi: Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece yükleme yapılacak kart birde telefon numarası istersen komisyonu yüklettiğin paradan ister ayrı verebiliyorsun bir kaç dakika sürüyor işlem.Paranın karta geçmeside Bi kaç dakika sürüyor Artı 0 Eksi
yahya110z dedi: Peki şok markete gidip ne istiyorlar sadece telefon numaramızı söyleyip Paycell hesabımıza para yükleme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sadece yükleme yapılacak kart birde telefon numarası istersen komisyonu yüklettiğin paradan ister ayrı verebiliyorsun bir kaç dakika sürüyor işlem.Paranın karta geçmeside Bi kaç dakika sürüyor