T toprakcan Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Merhaba. Ben Paycell'e üye oldum kimlik doğrulama için banka hesabı istiyor ama limit artacak diyor. Kart alıp kullanabilir miyim banka olmadan? Dosya Ekleri IMG-20220902-WA0045.jpg 61,3 KB · Görüntüleme: 90
Merhaba. Ben Paycell'e üye oldum kimlik doğrulama için banka hesabı istiyor ama limit artacak diyor. Kart alıp kullanabilir miyim banka olmadan?
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.270 Çözümler 13 3 Eylül 2022 #2 toprakcan dedi: Kart alıp kullanabilir miyim banka olmadan? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
toprakcan dedi: Kart alıp kullanabilir miyim banka olmadan? Genişletmek için tıkla... Kullanabilirsiniz.
XxX_KEBABTRG_XxX Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 618 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik mühendisi 3 Eylül 2022 #3 Yanlış bilgi Kullanabilirsiniz ama sadece belli limitli işleri yapabilirsiniz aylık ortalama en fazla 1250 TL yatırıp 500 TL çekersiniz. Paycell - Harcadıkça Kazandıran İlk Alışveriş Kartı! Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin. paycell.com.tr Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2022
Kullanabilirsiniz ama sadece belli limitli işleri yapabilirsiniz aylık ortalama en fazla 1250 TL yatırıp 500 TL çekersiniz. Paycell - Harcadıkça Kazandıran İlk Alışveriş Kartı! Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin. paycell.com.tr
EarnedSTC Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 84 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #4 Kartı kullanabilirsin. Ben hesabımı onaylamadan kullanıyorum. Sadece onaylı hesaba göre limitler çok düşük…
Kartı kullanabilirsin. Ben hesabımı onaylamadan kullanıyorum. Sadece onaylı hesaba göre limitler çok düşük…
T toprakcan Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 Bunu kuzenim için yazmıştım cevaplar için çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022