R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 7 Temmuz 2021 #1 Udemy üzerinden kurs aldım ve mobil ödeme ile ödedim. Paycell'den mesaj geldi Paycell'i kurdum içinde para vardı ama daha önce hiç Paycell kullanmamıştım.
Udemy üzerinden kurs aldım ve mobil ödeme ile ödedim. Paycell'den mesaj geldi Paycell'i kurdum içinde para vardı ama daha önce hiç Paycell kullanmamıştım.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #2 Mobil ödeme/Paycell seçeneğinin olması lazım. Para yetmez ise mobil ödeme yapıyor.
R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 7 Temmuz 2021 #3 winesandsmiles dedi: Mobil ödeme/Paycell seçeneğinin olması lazım. Para yetmez ise mobil ödeme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam para yetmedi hat faturalı olduğu için ama kurs ücreti yansıdı faturaya.
winesandsmiles dedi: Mobil ödeme/Paycell seçeneğinin olması lazım. Para yetmez ise mobil ödeme yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam para yetmedi hat faturalı olduğu için ama kurs ücreti yansıdı faturaya.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #4 Recep Berkin dedi: Hocam para yetmedi hat faturalı olduğu için ama kurs ücreti yansıdı faturaya. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz.
Recep Berkin dedi: Hocam para yetmedi hat faturalı olduğu için ama kurs ücreti yansıdı faturaya. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz.
R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 7 Temmuz 2021 #5 winesandsmiles dedi: Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer Paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mobil ödeme harcama limitine ulaştınız diyor Turkcell'i arasam yükseltirmi.
winesandsmiles dedi: Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer Paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mobil ödeme harcama limitine ulaştınız diyor Turkcell'i arasam yükseltirmi.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 Recep Berkin dedi: Mobil ödeme harcama limitine ulaştınız diyor Turkcell'i arasam yükseltirmi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanıza gerek yok Paycell'e para yükleyebilirsiniz. Yine faturanıza yansır.
Recep Berkin dedi: Mobil ödeme harcama limitine ulaştınız diyor Turkcell'i arasam yükseltirmi. Genişletmek için tıkla... Öyle yapmanıza gerek yok Paycell'e para yükleyebilirsiniz. Yine faturanıza yansır.
R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 7 Temmuz 2021 #7 winesandsmiles dedi: Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer Paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben Apple cihaz ile aldım satın alma tekrarlanır mı yani ileride sorun yaşar mıyım?
winesandsmiles dedi: Büyük ihtimalle para yetmediği içindir. Eğer Paycell ile ödeme yapacaksanız da kart bölümünden de yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de hocam ben Apple cihaz ile aldım satın alma tekrarlanır mı yani ileride sorun yaşar mıyım?
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 Ben android cihaz sanmıştım. Yine de herhangi bir problem yaşamazsınız.
R Recep Berkin Centipat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 233 7 Temmuz 2021 #9 winesandsmiles dedi: Ben Android cihaz sanmıştım. Herhangi bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkcell'deki arkadaş Apple ile iletişime geçsin dedi bir daha ücret kesmemeleri için.
winesandsmiles dedi: Ben Android cihaz sanmıştım. Herhangi bir problem yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam Turkcell'deki arkadaş Apple ile iletişime geçsin dedi bir daha ücret kesmemeleri için.
winesandsmiles Decapat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yenişehir/Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #10 Recep Berkin dedi: Hocam Turkcell'deki arkadaş Apple ile iletişime geçsin dedi bir daha ücret kesmemeleri için. Genişletmek için tıkla... Bir problem çıkacağını sanmam ama ne olur ne olmaz irtibata geçin.
Recep Berkin dedi: Hocam Turkcell'deki arkadaş Apple ile iletişime geçsin dedi bir daha ücret kesmemeleri için. Genişletmek için tıkla... Bir problem çıkacağını sanmam ama ne olur ne olmaz irtibata geçin.