Hyperswach Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer Pazartesi 23:13 #1 Selam Paycell kullanıyorum ve GTA 5 indirime düşmüş. Hesabım onaysız alabilir miyim? Paycell.
Çözüm Mustafa.Kaan Pazartesi 23:14 Hayır, onaysız hesapla sanal alışveriş yapamazsın maalesef. @Hyperswach
KS KS Hyperswach Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer Salı 22:57 #11 Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin. Artı 0 Eksi
Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 23:23 #12 Hyperswach dedi: Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin. Genişletmek için tıkla... Normalde vardı bende papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla yi düşündüm ona geçeceğim. Artı 0 Eksi
Hyperswach dedi: Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin. Genişletmek için tıkla... Normalde vardı bende papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla yi düşündüm ona geçeceğim.
KS KS Hyperswach Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 20:57 #13 bbnoS dedi: Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Tosla alma bence kanka Tosla kullanırken bayağı kullanım ücreti kesiyordu bende. bbnoS dedi: Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim Papara kapandı 280 TL kaldı benim maalesef iade yapacaklarını söylüyor ama duyduguma göre. Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Tosla alma bence kanka Tosla kullanırken bayağı kullanım ücreti kesiyordu bende. bbnoS dedi: Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim Papara kapandı 280 TL kaldı benim maalesef iade yapacaklarını söylüyor ama duyduguma göre.