Çözüldü Paycell onaysız hesaptan Steam'e para yatırmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hyperswach

Decapat
Daha fazla  
Selam Paycell kullanıyorum ve GTA 5 indirime düşmüş. Hesabım onaysız alabilir miyim? Paycell.

Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin.

Hocam ben aldım şu an yani tanıdık arkadaşıma parayı verip o kart bilgilerini atıp aldım. Güvenli dostunuza deyin.
Normalde vardı bende papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla yi düşündüm ona geçeceğim.

Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim.

Tosla alma bence kanka Tosla kullanırken bayağı kullanım ücreti kesiyordu bende.

Normalde vardı bende Papara. Kapanınca yeni karta geçmeyi düşündüm. Tosla'yi düşündüm ona geçeceğim.

Benim Papara kapandı 280 TL kaldı benim maalesef iade yapacaklarını söylüyor ama duyduguma göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…