BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Şikayetvar'da çok şikayet gördüm, "faturama şu kadar yansıdı" falan diye. Ben Türk Telekom kullanıyorum (faturalı), Paycell ile ne yaparsam telefon faturama yansır/yansır mı?
Şikayetvar'da çok şikayet gördüm, "faturama şu kadar yansıdı" falan diye. Ben Türk Telekom kullanıyorum (faturalı), Paycell ile ne yaparsam telefon faturama yansır/yansır mı?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.471 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #2 Yansıyor hocam(Paycell mobil ödeme)Paycell kart edinmeniz lazım yansımaması için(Turkcell için yansıyor başka hatlarda denemedim)
Yansıyor hocam(Paycell mobil ödeme)Paycell kart edinmeniz lazım yansımaması için(Turkcell için yansıyor başka hatlarda denemedim)
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Şubat 2023 #3 Türk Telekom faturana Paycell kullanarak herhangi bir ücret yansıtamazsın rızan dışında.