Squ7373 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Paycell'de kimlik doğrulama yaptım fakat her uygulamaya girdiğimde Paycell kartınızı kullanmak için veli beyanı yapmanız gerekmektedir yazıyor. Yeni Paycell kart alsam kullanmaya devam edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Merhaba arkadaşlar, Paycell'de kimlik doğrulama yaptım fakat her uygulamaya girdiğimde Paycell kartınızı kullanmak için veli beyanı yapmanız gerekmektedir yazıyor. Yeni Paycell kart alsam kullanmaya devam edebilir miyim?
mhmtkcbs Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.562 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #2 Maalesef ben Şok'tan Paycell kart aldım hesaba tanımladığımda hesabı bloke ettiler veli bilgileri olmadan açmıyorlar.
Maalesef ben Şok'tan Paycell kart aldım hesaba tanımladığımda hesabı bloke ettiler veli bilgileri olmadan açmıyorlar.
Squ7373 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #3 Bilgi için teşekkür ederim.