İnninal kullanmayı 3 yıl önce bıraktım. Kartın kendisinin aylık ücreti + her yükleme işleminde yüksek komisyonu vs. vardı. Papara da bu gibi şeyler olmadığı için (belirli bi zamana kadar atm yükleme ücreti yoktu sonradan geldi) paparaya geçmiştim.
-Çok iyi hatırlıyorum inninalin aylık kart ücreti 2tl gibi birşeydi. Kartımda 1 lira 10 kuruş kalmasına rağmen onu da alıyor ve bir sonraki yüklememde kalan 90 kuruşu da kesiyordu.
-Karta 3 ay para atmayın sonra para yüklemeye gittiğinizde direkt 3 aylık kart ücreti + atm komisyonu keser. Belki bu sistem değişmiş olabilir bilmiyorum, hemen beğenmedim basmayın.
-Şimdi diyeceksiniz birkaç tl nin mi lafını yapıyorsun? Evet o zamanda yapıyordum. Oyuna 15tl para yükleyeceğim gidip atıyorum 15tl bi bakıyorum karta 13 küsur geçmiş. gidip bida 10tl daha atmakla felan uğraştırıyor vs. Bir de para atma sınırı var minimum şu kadar yükleyebilirsin falan daha da bilmemne bilmemne.
Ayrıca yüksek meblağ yüklemek istediğinizde haliyle daha fazla komisyonu alıyorlar. Tabiki bunlar paparada da var ama kabul edilebilir seviyede var.
Paycell'i hiç ama hiç bilmem ama paycell diyorum
İninal, Türkiye deki kart çıkarmaya yaşı yetmeyen gençlerin ilk aşkıdır. Fakat her türlü kestiği paralar vesaire olsun asla ama asla günümüzde kullanılabilecek bir kart değildir.