Paycell'de hediye kullanımı

Turgutt

Hectopat
Daha fazla  
Paycell'de kazanılan bakiyeler normal para gibi her yerde kullanılıyor mu? Yoksa sadece Google Play üzerinden mi kullanılıyor?

Eğer kast ettiğin kampanyalardan gelen cashback ise ki bu tutar zaten paycell kartına yüklenir, her yerde harcayabilir hatta banka hesabına transfer edebilirsin. Eğer hediye dünyam kısmındaki puan ise o çok bir işe yaramıyor, sadece oradaki hediyelerden seçebilirsin

Mesela spotify ve netflix kampanyasından 30₺ kazandım. Bunu istediğim gibi kullanabilir miyim? Sadece google play üzerinden kullanılıyor diye bir şey okumuştum. O sebepten sordum.

Hayır, istediğin yerde harcarsın. Hatta kimlik doğrulama yaptıysan banka hesabına bile çekersin. Hatta kendi Paycell'imden IBAN'a çektiğim ss'i ekliyorum.
Eki Görüntüle 1525176
Teşekkür ederim. Şöyle bir gezdim kampanyaları, çok var. Bunları toplarsam baya tasarruf yapmış olurum. Mesela otomatik ödeme ve dijital platform kampanyaları. Bunları bankadan yapınca hiç cashback vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…