Paycell'den Tosla'ya geçilmeli mi?

Yer
Ankara/Türkiye
Papara kapandıktan sonra babamın hazır hesabı olduğu ve veli onayı için uğraşmamak için Paycell'e geçtim ama forumda çoğu kişi Tosla'yı önermiş, sizce geçmeli miyim?

Papara kapandıktan sonra babamın hazır hesabı olduğu ve veli onayı için uğraşmamak için Paycell'e geçtim ama forumda çoğu kişi Tosla'yı önermiş, sizce geçmeli miyim?

Papara kapandıktan sonra bende Tosla'yı düşündüm fakat Akbank olduğu için herhangi bir durumda hiçbir destek alamazsın bu yüzden Tami'ye geçtim garantiye bağlı. Cashbackleri çok iyi değil ama farklı bir alternatifte şu an yok gibi görünüyor.

Ön ödemeli kartlara güven kalmadı hocam daha ailenize söyleyin gidip bankadan kart çıkartsın size.

Ön ödemeli kartlara güven kalmadı hocam daha ailenize söyleyin gidip bankadan kart çıkartsın size.
Gidip iş Bankası ilk imza aldım ama Qr ile ödeme veya Çek yatır yok eğer şubeden iban kaydetmezsen mobil uygulamadan istediğin ibana atamıyorsun. Her iban için şubeyemi gitcez. Akbank vs maaş belgesi istiyor. Yani ordada durumlar paparadan iyi değil.

Ziraat Bankası'nda hepsi var. Sadece IBAN'a para atma yok ama alabiliyorsun yine de başkası sana atarsa.

Kesinlikle Tosla'ya geçme 2 gündür kart arıyorum bende aynı on ödemeli Tosla aldım ama böyle bir şey yok ya 3 gundur cok fazla sorunla karşılaştım mail attım kaç kere doğru düzgün cevap yok. Paycell'e geçtim mükemmel kart gercekten tüm ATM'lerden para yatırılıyor şok danda ama bulmak için çok uğraştım çoğu şok mağazasında var ama satmıyor daha dün bulabildim Steam'den ve Epic'den oyun aldım sorunsuz. Kisacasi Tosla alma. Ve paycelde kimlik doğrulaması filan yaparak limitini 2750 TL'den 300.000 TL'ye çıkarabilirsini aylık daha özelik vardı ama hatırlamıyorum.

Paycell kimlik doğrulama için 18 yaş istemiyormu? Ben doğrulayınca hata veriyor.
Ziraat Bankası'nda hepsi var. Sadece IBAN'a para atma yok ama alabiliyorsun yine de başkası sana atarsa.
Bendede öyle ibandan para alma var ama başkasına atma yok.

Paycell kimlik doğrulama için 18 yaş istemiyormu? Ben doğrulayınca hata veriyor.

Bendede öyle ibandan para alma var ama başkasına atma yok.
Hocam adamlar keyfine göre yapmıyor yasalara göre 18 yaş altı birey ibana para gönderemez.

Ön ödemeli de birden birşey çıkacak hiç kullanamayacaksın banka kartından daha mı iyi oldu şimdi.

Hocam adamlar keyfine göre yapmıyor yasalara göre 18 yaş altı birey IBAN'a para gönderemez.

Ön ödemeli de birden bir şey çıkacak hiç kullanamayacaksın banka kartından daha mı iyi oldu şimdi.

Papara'da atılıyordu hocam adamlar QR ile ödeme falan da sorunsuzdu. Hem ayrıca IBAN'a atabiliyorsun ama şubeden kaydettirmen lazım demek ki isteyince oluyor. Çok mu zor mobil uygulama içinde izin vermek? Devlet bankası bir de.

Paycell kimlik doğrulama için 18 yaş istemiyor mu? Ben doğrulayınca hata veriyor.

Bende de öyle IBAN'dan para alma var ama başkasına atma yok.

Bende de hata veriyor ama aldığım hata kimliğinizi tarayamadik lütfen telefonuzunun kılıfını çıkarıp tekrar deneyin hatasını alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…