Paycell'e EFT/Havale almak ya da IBAN'a EFT/Havale yapmak mümkün mü?

Paycell ile EFT/Havale yapabilirsiniz ama hesabın size ait olması derken orası şüpheli. Eğer hesap sahibi bunu yaptığınızı biliyor ve onayı var ise bir sıkıntı yok.

Paycell ile EFT/Havale yapabilirsiniz ama hesabın size ait olması derken orası şüpheli. Eğer hesap sahibi bunu yaptığınızı biliyor ve onayı var ise bir sıkıntı yok.
Bundan kastım bir yakınımın Paycell hesabıma banka hesabından EFT/Havale ile para göndermesi ya da benim ona aynı şekilde göndermemdi. Paranın transfer edilebilmesi için hesap sahiplerinin aynı olması gerekiyor mu diye soruyordum.

Bundan kastım bir yakınımın Paycell hesabıma banka hesabından EFT/Havale ile para göndermesi ya da benim ona aynı şekilde göndermemdi. Paranın transfer edilebilmesi için hesap sahiplerinin aynı olması gerekiyor mu diye soruyordum.
Yok bir hesaptan öbürüne gönderebilirsiniz. Hesap sahipleri aynı olmak zorunda değil.

Yok bir hesaptan öbürüne gönderebilirsiniz. Hesap sahipleri aynı olmak zorunda değil.
Yanlış bilgi, eğer EFT/havale ile para gönderiyorsanız gönderen banka hesabının sahibinin, Paycell hesabının sahibi ile aynı olması gerek.

Yanlış bilgi, eğer EFT/havale ile para gönderiyorsanız gönderen banka hesabının sahibinin, Paycell hesabının sahibi ile aynı olması gerek.
İninaldaki gibi değil.

İninaldaki gibi değil.
  • Para transferi yapmak istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını kullanarak Paycell hesabına ya da IBAN’a transfer ile dilediğiniz tutarda para transferi yapabilirsiniz.
  • Başkasının Paycell hesabına ve IBAN’ına para transferi yapabilmek için kimlik doğrulaması yapılması gerekmektedir.

Burada başka bir hesaba para gönderebileceğimiz söylenmiş.

• Para transferi yapmak istediğiniz kişinin cep telefonu numarasını kullanarak Paycell hesabına ya da IBAN'a transfer ile dilediğiniz tutarda para transferi yapabilirsiniz.
  • Başkasının Paycell hesabına ve IBAN'ına para transferi yapabilmek için kimlik doğrulaması yapılması gerekmektedir.

Burada başka bir hesaba para gönderebileceğimiz söylenmiş.

Para yüklerken kendi banka hesabınız olması gerek. Eğer birine para gönderirken sahibi fark etmiyor. Yani arkadaşın sana para yüklemez ama sen ona para gönderebilirsin. Bu arada birinin IBAN'ına para göndermek için kendi banka hesabından bir kere de olsa para yüklemek gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı