limiti ne kadar, bütün atmlerden para yükleyebiliıyor muyum,başkasına para atabiliıyor muyum,zincir marketlerde ve ya internetten alışveriş yapabiliıyor muyum
Dezavantaja rastlamadım. Papara gibi %50 geri ödemesi var. Ayrıca bazen kodlar veriyor. Mesela geçen gün 1 puana PUBG: New State oyunundan bir şey vermişti. Ama şahsen sorarsan ben Papara tercih ediyorum.
limiti ne kadar, bütün atmlerden para yükleyebiliıyor muyum,başkasına para atabiliıyor muyum,zincir marketlerde ve ya internetten alışveriş yapabiliıyor muyum
Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin.
Operatör ve banka bağımsız bir ön ödemeli kart olan Paycell ile bireysel ve kurumsal finansal ihtiyaçlarını yönetebilir, tek tıkla güvenli alışveriş yapabilirsin.
Papara işini çözün ve papara kullanın. Tosla ve Paycell kötü kalıyor paparaya göre. Bulunsun ama sadece kampanyalar için kullanın. Onun haricinde kullanılacak kartlar değil. Müşteri hizmetleri kötü, kampanyalara katılım almamaları kötü.