Paycell'in avantajları neler?

Avantajı kampanyaları ve yaş sınırı, dezavantajı yok.

limiti ne kadar, bütün atmlerden para yükleyebiliıyor muyum,başkasına para atabiliıyor muyum,zincir marketlerde ve ya internetten alışveriş yapabiliıyor muyum

Dezavantaja rastlamadım. Papara gibi %50 geri ödemesi var. Ayrıca bazen kodlar veriyor. Mesela geçen gün 1 puana PUBG: New State oyunundan bir şey vermişti. Ama şahsen sorarsan ben Papara tercih ediyorum.

limiti ne kadar, bütün atmlerden para yükleyebiliıyor muyum,başkasına para atabiliıyor muyum,zincir marketlerde ve ya internetten alışveriş yapabiliıyor muyum

Limiti 500 diye hatırlıyorum. Yani aylık en fazla 500 TL yükleyebilirsiniz.

Diğer sorularınızın hepsinin cevabı evet.

Ayrıca eğer ki +13 yaşsanız Papara öneririm.

Avantaj
  • Müzik, film aboneliklerinde %50 cashback. (Spotify, YT Premium, Deezer, Fizy; Prime Video, Netflix, Gain, TV+, S Sport+, Exxen vb.)
  • Turkcell' i iseniz bedava internet.
  • Bazen İncehesap' tan falan bir şey aldığınızda GFN gibi abonelikler veriyor.
  • Baya çekiliş oluyor.
Dezavantaj
  • 1 TL aylık kullanım ücreti var. (Kartı o ay kullanmazsanız yoksa kesmiyor.)
  • Marketten para yükleyince 1 TL kesiyor.
  • Müşteri Hizmetlerinin pek ilgili olduğunu düşünmüyorum.
  • Uygulamasından para gönderiminde sorun olabiliyor bazen.
Web Sitesi:
Daha detaylı bakabilirsiniz.

Avantaj
  • Müzik, film aboneliklerinde %50 cashback.
  • Turkcell' i iseniz bedava internet.
  • Bazen İncehesap' tan falan bir şey aldığınızda GFN gibi abonelikler veriyor.
  • Baya çekiliş oluyor.
Dezavantaj
  • 1 TL aylık kullanım ücreti var.
  • Marketten para yükleyince 2 TL kesiyor.
  • Müşteri Hizmetlerinin pek ilgili olduğunu düşünmüyorum.
  • Uygulamasından para gönderiminde sorun olabiliyor bazen.

Müşteri hizmetleri cidden kötü. Çok kaba davranıyorlar insanlara karşı. Şahsen bende yaşamıştım. Bana lakap takmıştı arkadaş.

Papara işini çözün ve papara kullanın. Tosla ve Paycell kötü kalıyor paparaya göre. Bulunsun ama sadece kampanyalar için kullanın. Onun haricinde kullanılacak kartlar değil. Müşteri hizmetleri kötü, kampanyalara katılım almamaları kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı