İlk öncelikle merhaba. Ben Payday 2 indirdim ancak 0xc0000007b diye bir hata alıyorum. YouTube'daki tüm çözümlere baktım ancak işe yaramadı. Çözümünü bilen var mı? DLL dosyalarında falan bir sıkıntı yok bu arada.
Evet, kurulumlar gerçekleşmemiş. Denetim masasındaki C++ 2013 kütüphanelerini kaldırın. Aşağıda verdiğimi tekrar kurun. 2 ayrı setup dosyası kurmuş olmalısınız. x86 ve x64 olmak üzere.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Evet, kurulumlar gerçekleşmemiş. Denetim masasındaki C++ 2013 kütüphanelerini kaldırın. Aşağıda verdiğimi tekrar kurun. 2 ayrı setup dosyası kurmuş olmalısınız. X86 ve X64 olmak üzere.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Ya kardeşim çok sağ ol 2 gündür bunla uğraşıyorum çözümü aslında basitmiş sanırım X68'ün yanında X86'yı da kurmak gerekiyormuş sanırım tekradan çok sağ ol.
Ya kardeşim çok sağ ol 2 gündür bunla uğraşıyorum çözümü aslında basitmiş sanırım X64'ün yanında X86'yı da kurmak gerekiyormuş sanırım tekradan çok sağ ol.