Merhaba. Bilgisayarımda önceden Payday 2 oynuyordum. Format attım ve GTA 5, Payday 2 gibi oyunları açmamaya başladı. Hearts of Iron vs. oynarken FPS oyunlarına gelince açmıyor. Neden olabilir? Format attığımda böyle şeylerin olması normal mi?
Tüm oyunlar aynı DLL'leri kullanmıyor. Bazıları açılırken bazılarının açılmaması normal. VC Redist paketlerini kurmadıysan formattan sonra, buradan install_all'ı çalıştırarak hepsini kur.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
@marcel'o o denilenleri yaptım ancak düzelmedi hiçbir şekilde.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Paketler kuruluysa hayır. Kursa bile var olan DLL'in üstüne yazamadığı için sorun çözülmüyor. Formattan sonra korsan oyun indirdiyse bozuk DLL yükleyerek bozmuş olabilir DLL'i.