Payday 2 0xc000007b

İşletim sistemi
Windows 8.1

NeoDeSante

Femtopat
Merhaba. Bilgisayarımda önceden Payday 2 oynuyordum. Format attım ve GTA 5, Payday 2 gibi oyunları açmamaya başladı. Hearts of Iron vs. oynarken FPS oyunlarına gelince açmıyor. Neden olabilir? Format attığımda böyle şeylerin olması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten indirmedim. Daha önceki başlıklara baktım Windows'un sitesinin linki atılmış. Oradan denedim ama düzelmedi. Rapor hazırlıyayım atacağım.

Tüm oyunlar aynı DLL'leri kullanmıyor. Bazıları açılırken bazılarının açılmaması normal. VC Redist paketlerini kurmadıysan formattan sonra, buradan install_all'ı çalıştırarak hepsini kur.

@marcel'o o denilenleri yaptım ancak düzelmedi hiçbir şekilde.

C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Bunu sil bunları kur.

GTA 5 ve Payday 2 kurarken Steam zaten kurmuyor mu bunu? Fitgirl ve Skidrow da kururuyor.

Paketler kuruluysa hayır. Kursa bile var olan DLL'in üstüne yazamadığı için sorun çözülmüyor. Formattan sonra korsan oyun indirdiyse bozuk DLL yükleyerek bozmuş olabilir DLL'i.

Korsan oyun yüklemedim. Zaten korsan oyuna karşıyım ancak bir türlü işler rayına girmedi. Gerçekten 146 tane oyunun 5-6 tanesini oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…