Çözüldü Payday 2 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRIX G513RM Ryzen 7 6800H , NVIDIA RTX 3060 140W, 16GB 4800MHz RAM, 512+500GB M2 SSD
Arkadaşlar.
Selam, geçtiğimiz Steam yaz indirimlerinde Payday 2 almıştım. Çok heyecanlı bir şekilde indirmeye sokup inmesini beklemiştim. Fakat ne zaman açmaya çalışsam (0xc00007b)
Hatasını alıyorum. Her şeyi denedim, tamamen DX silip yüklemeyi yok oyun dosyalarını silip dosyaları kontrol etmeyi vs. hepsini. DirectX'imi de güncelledim şu an 12.
Yapabileceğim başka bi' şey var mıdır?

Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Bu iki dosyayı silip aşağıdakileri yükleyin:
Hata raporunu aldım. Nereye yükleyebilirim?

Google Drive, OneDrive gibi yerlerden herkese açık olacak şekilde yükleyebilirsiniz.

Teşekkür Ederim hemen atıyorum.
Buyrun

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll C:\Windows\SysWOW64\msvcr120.dll

Bu iki dosyayı silip aşağıdakileri yükleyin:

Çözüm
Arkadaşlar sadece X64leri yüklüyor. Ne kadar ikisini seçsemde ikisini birlikte atma şansınız var mı? ZIP ile.

Birden çok dosya indirmeye izin verin:

Arkadaşlar sadece x64 leri yüklüyor.Ne kadar ikisini seçsem de ikisini birlikte atma şansınız var mı? Zip ile
Son durum nedir? Düzeldi mi?

Son düzenleme:
Arkadaşlar kusura bakmayın. Ceza yemişim başka bir siteye atmaktan fotoğrafı, en sonda unutmuşum. Sorun çözüldü hepinize çok teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…