Payday 2 - 1 FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Rustyn

Kilopat
Menüde veya oyunda olmam fark etmeksizin yaklaşık 5 ila 10 dakika aradan sonra oyun 1 FPS oluyor ve hiçbir şekilde düzelmiyor. Oyunu kapat aç yapıyorum aynı şekilde 5-10 dakika sonra tekrar 1 FPS oluyor. Daha önceden oynuyordum gayet güzel bir şekilde. Hiçbir değişiklik yapmama rağmen oyun bu şekilde 1 FPS olmaya başladı. Ne yaptıysam çözemedim bir türlü.

Paylaşmam gerek bir dosya falan var mıdır bu sorun için?

Not: Oyunu Windows 8.1 kullanırken kurmuştum. Şu an Windows 10 sürümünü kullanıyorum.

Bu sefer farketiyseniz sıcaklık değerleriniz artmış işlemcinizin termal macununu en son ne zaman değiştirdiniz ?

Bu sefer farketiyseniz sıcaklık değerleriniz artmış işlemcinizin termal macununu en son ne zaman değiştirdiniz ?

İşlemcinin macunu yıllardır yenilenmiyor belki de. 2013 Yılında üretilen bir bilgisayar. Yani yaklaşık 7 yıl oluyor. Elimde termal macun yok ve olsa da bu tür işlere pek kalkışmam. Çok sakar bir kişiliğim olduğundan elimde kalır büyük ihtimalle. Mahalle bilgisayarcılarına da yaptırmaya niyetim yok. Sadece düzenli olarak 2 ayda bir bazen 1 ayda bir iç temizliğini yapıyorum.

O zaman isterseniz sil yükle yapınız düşük bir ihtimal ama belki çözülebilir onun dışında aklıma çözüm gelmiyor .

O zaman isterseniz sil yükle yapınız düşük bir ihtimal ama belki çözülebilir onun dışında aklıma çözüm gelmiyor .

Oyuna yaklaşık bi 10 kere gir çık yapıyorum. Bazen hiç 1 FPS olmuyor. Bazen daha fazla kapat aç yapıyorum oyunu bir yerden sonra düzeliyor. Silip yüklemek çok aklıma geldi ama 2 günde anca ineceği için pek sıcak bakmıyorum. Dediğim gibi onun yerine birkaç kere kapat aç yaparım daha iyi. Ama sorunun çözülmesi de fena olmazdı. Ben bir anda neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım. Windows 10 a geçtim ama ilk geçtiğimde de bir sıkıntı yoktu.
Sorunu çözdüm bu arada. Ne eski sürücüden ne de Windows değişimden kaynaklanıyormuş. Discord uygulamasını kapattıktan sonra çok rahat bir şekilde oynayabiliyorum. Bana biraz saçma geldi acaba herhangi bir uyumsuzluk falan mı var diye. Ama durum böyle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…