Payday 2 alınır mı?

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Hocalar Payday2 alınır mı?
4.40 TL'ye düşmüş.
Tam alacaktım ama sıkıntı şurada oyun 82 GB ve benim internetim iyi değil indirmesi saatler alır.
Bu tarzda başka daha düşük GB oyun var mı?

Fiyatına göre değebilir bir oyun lakin ücretsiz dağıtıldı diye hatırlıyorum ve eski bir oyun. Sunucusu çok dolu olmayacaktır alırsanız arkadaşlarınız ile alıp ortak oynayın sarabilir bir oyun.

Hocalar Payday2 alınır mı?
4.40 TL'ye düşmüş.
Tam alacaktım ama sıkıntı şurada oyun 82 GB ve benim internetim iyi değil indirmesi saatler alır.
Bu tarzda başka daha düşük GB oyun var mı?
Alınır. Hatta alırsanız beraber oynayabiliriz. Payday arkadaşı arıyordum ben de.

Payday 2 alınır ama alınmaz. Bazı yerlerde oyun çok kasıyor, oyun boyutu çok büyük, arkadaşınız yoksa bulaşmayın bile.

Hocam aslında direkt alacaktım 4TL zaten para değil de 80GB olması çok sıkıntı oldu benim için.
Sainst row 2 nasıldır peki?
Maalesef bahsettiğiniz oyunu bilmiyorum. Oyun camiasıyla aram pek iyi değil. Birkaç oyun dışında pek bilmiyorum maalesef.

80GB olduğuna emin misiniz oyunun? Ben oyunu indirirken 25GB indiriyordu sanırsam. O yüzden sordum.

Evet hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…