Payday 2 alınır mı?

Bütçe
30 Dolar civarı

KeRoRuSh

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Roblox'ta Payday çakması bir oyun oynuyordum ve oyunu beğendim ancak hangi versiyonunu hangi DLC'leri almam gerekiyor bilmiyorum. Ya da Payday 3 mü almalıyım bilemedim sizlere sormak istedim. Sistem olarak RTX 4050 laptop, i5 12. nesil ve 16 GB RAM var. Bütçe olarak 30 doları aşmasa iyi olur ama kesinlikle alınmalı alınmazsa tadı tuzu kalmaz oyunun diyorsanız biraz aşabilirim. Zaten şu an indirimde var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar Roblox'ta Payday çakması bir oyun oynuyordum ve oyunu beğendim ancak hangi versiyonunu hangi DLC'leri almam gerekiyor bilmiyorum. Ya da Payday 3 mü almalıyım bilemedim sizlere sormak istedim. Sistem olarak RTX 4050 laptop, i5 12. nesil ve 16 GB RAM var. Bütçe olarak 30 doları aşmasa iyi olur ama kesinlikle alınmalı alınmazsa tadı tuzu kalmaz oyunun diyorsanız biraz aşabilirim. Zaten şu an indirimde var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bende var oynamıyorum sarmıyor hırsızlık oyunu bildiğin.

Payday 2 çok keyifli hocam, online arkadaşlarınızla veya başkalarıyla oynayabilirsiniz. Banka, depo vesaire soyuyorsunuz, gizli veya direkt çatışarak yapma imkanınız var. Gizli de güzel oluyor, komple yerleri hiç kimseye çaktırmadan soyabiliyorsunuz. Ve 2'nin bayağı DLC'si var, şunu alın diyemiyorum. Harita, kozmetik vesaire bayağı çıkarıyorlar sürekli. 2026 yılında oynandığında eskisi gibi sarar mı bilmiyorum fakat dediğim gibi zamanında çok keyif aldım. Payday 3 de grafik açısından falan güzel olsa da genel anlamda 2'den kötü. Ruhsuz bir oyun. Zaten çok tutmadı ama grafik takıntınız varsa ona da bakabilirsiniz.

Bu arada online/co-op oyun dendiğinde öne çıkan bayağı ünlü ve popüler oyunlardandır Payday 2.

1769466511182.png

Arkadaşlar ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım başlıkta. Ben Payday 2 alacak olsam hangi DLC'ler ile almalıyım ya da direkt Payday 3 mü alsam gibi sorularım var. Ben zaten oyunu inceledim beğendim arkadaşlarımda var oynayacak.

Arkadaşlar ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım başlıkta. Ben Payday 2 alacak olsam hangi DLC'ler ile almalıyım ya da direkt Payday 3 mü alsam gibi sorularım var. Ben zaten oyunu inceledim beğendim arkadaşlarımda var oynayacak.
Hocam 78 DLC gözüküyor oyunda, adamlar sürekli çıkardı. Ben olsam girişmem DLC işine ve pahalı oluyor zaten. DLC Unlocker falan kullanıp açın haritaları bence.

Veya şöyle bir üyelik varmış tuhaf bir şekilde:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayda 129 TL diyor.

Turunun tek ornegi gibi bir seydi zamaninda, aşırı zevkli bir oyun. hala arada bir girip oynarim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı