NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Payday 2 arkadaşımın davetini Epic Games'de davet edince oyundan atıyor. Yardımcı olur musunuz?
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #11 A350kds dedi: Hayır Steam ile Epic Games aynı anda oyanayabilmesi gerekiyor diyorum hocam sen Steam'den girip arkadaşında Epic'ten girerse oynanır yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
A350kds dedi: Hayır Steam ile Epic Games aynı anda oyanayabilmesi gerekiyor diyorum hocam sen Steam'den girip arkadaşında Epic'ten girerse oynanır yani. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Teşekkürler.
E Esatyz Hectopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 10 10 Haziran 2023 #12 aynı sorun bizde de var yardımcı olurmusunuz ? Artı 0 Eksi
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #13 Esatyz dedi: Aynı sorun bizde de var yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok çözemedim. Steam varsa birlikte oynayabilirsiniz belki. Artı 0 Eksi
Esatyz dedi: Aynı sorun bizde de var yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam bende çok çözemedim. Steam varsa birlikte oynayabilirsiniz belki.
E Esatyz Hectopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 10 10 Haziran 2023 #14 NRXVANA dedi: Hocam bende çok çözemedim. Steam varsa birlikte oynayabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... yok epic ikimizde ama ona ramen atıyor Artı 0 Eksi
NRXVANA dedi: Hocam bende çok çözemedim. Steam varsa birlikte oynayabilirsiniz belki. Genişletmek için tıkla... yok epic ikimizde ama ona ramen atıyor
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #15 Esatyz dedi: Yok Epic ikimizde ama ona rağmen atıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle ise pek bilgim yok. Artı 0 Eksi
Esatyz dedi: Yok Epic ikimizde ama ona rağmen atıyor. Genişletmek için tıkla... Öyle ise pek bilgim yok.
E Esatyz Hectopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 10 10 Haziran 2023 #16 anlamadımya tam daveti kabul ediyoruz oyundan atıyor daveti kabul edeni direk oyundan atıyor oyunu komple kapatıyor Artı 0 Eksi
anlamadımya tam daveti kabul ediyoruz oyundan atıyor daveti kabul edeni direk oyundan atıyor oyunu komple kapatıyor
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #17 Esatyz dedi: Anlamadımya tam daveti kabul ediyoruz oyundan atıyor daveti kabul edeni direk oyundan atıyor oyunu komple kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Evet bizde de aynı şekil. Artı 0 Eksi
Esatyz dedi: Anlamadımya tam daveti kabul ediyoruz oyundan atıyor daveti kabul edeni direk oyundan atıyor oyunu komple kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Evet bizde de aynı şekil.
Closerr Centipat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #18 @NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
@NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal.
KS KS NRXVANA Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 271 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600x - RX7600 - Corsair Vengeance RGB Pro 32GB - Gigabyte B450M K Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #19 Closerr dedi: @NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Umarım bizde de düzelir hocam. Artı 0 Eksi
Closerr dedi: @NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Umarım bizde de düzelir hocam.
H havalımuz Yoctopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #20 Closerr dedi: @NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeldi? Kendiliğinden mi düzeldi hocam? Bizde arkadaşlarla giremiyoruz, davete basan oyuncuyu atıyor hâlâ. Artı 0 Eksi
Closerr dedi: @NRXVANA aynı sorun dün bizde de vardı bugün düzeldi Epic Games üzerinde bir sorun vardı büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeldi? Kendiliğinden mi düzeldi hocam? Bizde arkadaşlarla giremiyoruz, davete basan oyuncuyu atıyor hâlâ.