SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Yeni soygunlar oynamak için ne dlcsi almaliyim, cüzdanımda 59 lira var. Mesela Legacy Colletcion var içinde Shotgun pack, Sniper pack, Gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak?
Yeni soygunlar oynamak için ne dlcsi almaliyim, cüzdanımda 59 lira var. Mesela Legacy Colletcion var içinde Shotgun pack, Sniper pack, Gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak?
NarhvaLL Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 168 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 v12.2 (17.3 inç, 120Hz) CPU: Intel® Core™ i5-10300H (Mobile) GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti RAM: 2x8 Gb HDD: Seagate Barracuda 1TB 2.5" 5400RPM 128MB Cache Sata 3 SSD: Samsung PM981 256GB, SSD M.2 NVMe PCIe 3.0, X4 NVMe | MZVLB256HBHQ-00000 Cinsiyet Erkek Meslek Enerji Sistemleri Mühendisi 20 Haziran 2023 #2 Az daha para biriktirp 3. oyunu al hocam
RazgetW Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 603 Çözümler 4 20 Haziran 2023 #3 SEFABRUZZI dedi: Yeni soygunlar oynamak için ne DLC'si almalıyım, cüzdanımda 59 lira var. Mesela legacy colletcion var içinde shotgun pack, Sniper pack, gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bu packler bildiğim kadarıyla kilitli silahları açıyor hocam ben bir ara DLC aldığımda skin DLC'leri vardı.
SEFABRUZZI dedi: Yeni soygunlar oynamak için ne DLC'si almalıyım, cüzdanımda 59 lira var. Mesela legacy colletcion var içinde shotgun pack, Sniper pack, gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Bu packler bildiğim kadarıyla kilitli silahları açıyor hocam ben bir ara DLC aldığımda skin DLC'leri vardı.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.052 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2023 #4 SEFABRUZZI dedi: Yeni soygunlar oynamak için ne DLC'si almalıyım, cüzdanımda 59 lira var. Mesela legacy colletcion var içinde shotgun pack, Sniper pack, gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Legacy Collection'da işinize yarayacak her şey var, diğeleri gereksiz.
SEFABRUZZI dedi: Yeni soygunlar oynamak için ne DLC'si almalıyım, cüzdanımda 59 lira var. Mesela legacy colletcion var içinde shotgun pack, Sniper pack, gage pack falan diyor onlar ne oluyor tam olarak? Genişletmek için tıkla... Legacy Collection'da işinize yarayacak her şey var, diğeleri gereksiz.
SEFABRUZZI Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 559 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #5 NarhvaLL dedi: Az daha para biriktirp 3. oyunu al hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sabah akşam hesap kitap yapıyorum gündelik işlere, ayda yılda bir girceğim oyuna 500 liram yok maalesef
NarhvaLL dedi: Az daha para biriktirp 3. oyunu al hocam Genişletmek için tıkla... Hocam sabah akşam hesap kitap yapıyorum gündelik işlere, ayda yılda bir girceğim oyuna 500 liram yok maalesef