Payday 2 DLC'ler gerekli mi?

437935

Hectopat
Makaleler
1
Bugün arkadaşımla Payday 2 aldık ve 3 saat oynadık DLC olmadan. Ve fark ettim ki 36 DLC içeren Legacy Collection 138 TL'den 24TL'ye düşmüş. Bayağı uygun göründü gözüme. Oyundaki DLC'lere çok mu ihtiyaç var? DLC'ler oyuna bayağı şeyler katan DLC'ler mi? Ve bu Legacy Collection tüm DLC'leri mi içeriyor? Almaya değer mi legacy pack?

Son düzenleme:
Ve bu Legacy Collection tüm DLC'leri mi içeriyor?

Hayir.

"PAYDAY 2: Legacy Collection includes the base game and all paid DLC released up until December 2018, with the exception of the h3h3 Character Pack (a charity item which is sold separately)."

Ana oyunu ve Aralik 2018'e kadar cikan tüm ek paketleri iceriyor demisler. H3H3 karakter paketi haric.

Oyunda DLC olmadan heist sayısı az mı? Legacy pack alınır mı sizce?

Diyorsunuz ki sadece heist DLC'lerini alsan yeter? Belki üstüne birkaç tane kıyafet alırım ki hiç gerek yok, heist ile gelenler var.

Almadan önce paket iceriklerine göz atarsaniz az bucuk fikir sahibi olursunuz. Ek paketlerin cogu gereksiz bana göre.

Bilemiyorum pek işte. Birileri diyor DLC olmadan oyun eksik, diğeri diyor DLC olmadan da iyi. Kafam karıştı o yüzden böyle soruyorum DLC gerekli mi değil mi diye.

Stealth için Clover packi öneririm bütün karakter dlclerinde en işe yarayan ilk 3 tedir kendisi

Stealth için Clover packi öneririm bütün karakter DLC'lerinde en işe yarayan ilk 3 tedir kendisi

Karakterler sadece görünüşe mi yarıyor? Tam olarak neye yaradığını çözemedim, anlatırsanız sevinirim. Ayrıca fiyatı ucuzmuş, alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…