Payday 2 en güçlü silahlar ve DLC önerisi

supremeshrek

Hectopat
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Bir Garip Öğrenciyim...
Oyuna henüz başladım. Bana en güçlü silahlar DLC'ler ve skıller hakkında bılgı verebılecek olan var mı?

Tabanca olarak Judge Shotgun (doğru yazılışından emin değilim.) birincil olarak da mitralyöz vardı.
hemen bakıyorum b sn aldım bile hatta
Tabanca olarak Judge Shotgun (doğru yazılışından emin değilim.) birincil olarak da mitralyöz vardı.
mitralyözü bulamadım o da mı shotgun
ayrıca dlc satın almalı mıyım ?

Oyuna henüz başladım. Bana en güçlü silahlar DLC'ler ve skıller hakkında bılgı verebılecek olan var mı?

Öncelikle belirtmek isterim ki Payday 2 o kadar kolay bir oyun değil. Senin oynayış tarzından tut levelinden, kaç infamy olduğundan, skillerine kadar kullanacağın silah değişebilir, iki tür oynayış şekli var. Bamgüm ve Stealth. Stealth olayı bile içinde 2 3 farklı tarza ayrılıyor ama bir de loud dediğimiz bamgüm olayı var, loud da aklına gelebilecek binlerce farklı Build var tankından tut dodgesi, inspiresi var ve bunlarda aralarında onlarca dala ayrılıyor. Yavaş yavaş oynayarak çözebilirsin tank oynaması kolaydır. Dodge oynamak için en az 200 saatin olması gerekir diyebilirim. Tavsiyem internetteki Build'leri sürekli denemen Türk bir Build videosu çok yok en fazla 2-3 tane zaten çok da iyi değiller. Daha çok yabancı videoları izle. Hangi skilleri kullanıyorlarsa onları kullan silahları da aynı şekilde. Level kazanmak istiyorsan Stealth daha iyi, para kazanmak istiyorsan loud oyna. DLC'ler zaten indirimlerde 2 TL'ye kadar düşüyor al geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…