Payday 2 gizlilik nasıl sağlanır?

Thetantuni

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Daha yeni Payday 2 satın aldım ama oyunda gizlilik ve çatışma mekaniği var, çatışma kolay da gizlilik için neler yapmalıyım? Maskeyi takınca botlar direk çatışır mı yoksa çatışmaz mı, bunu nasıl önlerim?

Stealth Only veya Stealth Possible bir görevse maske taksan dahi, alarm çalmadan çatışma başlamaz. Gizlilik nasıl sağlanır çok geniş bir konu, özel bir konu varsa yardımcı olurum ancak tüm mekaniği anlatmakla bitiremeyiz. Siz yine de aklınıza takılan her şeyi sorun, cevaplarım.

Ayrıca Tutorial kısmında Stealth ile alakalı bir görev var, o temellerini anlatıyor. Onu oynadıktan sonra YouTube'de Marcmb'nin kanalına gir muhakkak, ayrıntılarıyla birçok göreve gizlilik rehberleri hazırlıyor.

Son düzenleme:
Oyunu oynayınca anladım.Ama başka bir sorum var oyunu tam ekran yapınca çözünürlük galiba 1280x720 olunca normal gözüküyo ama diğer çözünürlüklerde ekran küçülüyo tam ekrandan çıkınca düzeliyo ama tam ekran oynamak istiyorum ekran kartım:Gtx1660 ti

Bunun çözümünü bilmiyorum maalesef, bunun için yeni konu açmanı tavsiye ederim. @Thetantuni Oynanışla ilgili bir sorun olursa buradan yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Hocam oyunu ilk oynayınca böyle oldu PC yı kapatıp tekrar girince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…