Adnan Ergüler Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar Payday 2 oynuyorum ve diğer arkadaşlarımın koşma animasyonu varken benim yok. Ayarlardan da çözemedim. Nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Merhaba arkadaşlar Payday 2 oynuyorum ve diğer arkadaşlarımın koşma animasyonu varken benim yok. Ayarlardan da çözemedim. Nasıl çözeceğim?
Çözüm DKB 10 Ağustos 2023 Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz.
Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz.
KS KS Adnan Ergüler Decapat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #3 DKB dedi: Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. "Teşekkürler." deyip konuyu çözüm olarak seçmiştim tabii siz öyle deyince hemen teşekkür edip çözüm olarak seçmiştim. Şimdi yaptım fakat hala olmuyor. Son düzenleme: 10 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
DKB dedi: Lock n' load Skill'ini açtıysan o yüzden öyledir. Bu skill koşarken sıkmanı sağlar o yüzden animasyon oynatmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. "Teşekkürler." deyip konuyu çözüm olarak seçmiştim tabii siz öyle deyince hemen teşekkür edip çözüm olarak seçmiştim. Şimdi yaptım fakat hala olmuyor.
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 Adnan Ergüler dedi: Teşekkürler. "Teşekkürler." deyip konuyu çözüm olarak seçmiştim tabii siz öyle deyince hemen teşekkür edip çözüm olarak seçmiştim. Şimdi yaptım fakat hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer bundan kullanıyorsan bu da aynı şekilde etki yapıyor. Artı 0 Eksi
Adnan Ergüler dedi: Teşekkürler. "Teşekkürler." deyip konuyu çözüm olarak seçmiştim tabii siz öyle deyince hemen teşekkür edip çözüm olarak seçmiştim. Şimdi yaptım fakat hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Eğer bundan kullanıyorsan bu da aynı şekilde etki yapıyor.