E EfknSvR Hectopat Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2017 #1 PayDay 2'yi Steam'den aldım ve indirdim. Oyuna giriyorum göreve girerken siyah loading ekranı geliyor ve gitmiyor. Orada kalıyor oyun. Çözümü nedir ? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2017
PayDay 2'yi Steam'den aldım ve indirdim. Oyuna giriyorum göreve girerken siyah loading ekranı geliyor ve gitmiyor. Orada kalıyor oyun. Çözümü nedir ?
Yas1n Decipat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dr. 17 Aralık 2020 #2 EfknSvR dedi: PayDay 2'yi Steam'den aldım ve indirdim. Oyuna giriyorum göreve girerken siyah loading ekranı geliyor ve gitmiyor. Orada kalıyor oyun. Çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ? Ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz ? Artı 0 Eksi
EfknSvR dedi: PayDay 2'yi Steam'den aldım ve indirdim. Oyuna giriyorum göreve girerken siyah loading ekranı geliyor ve gitmiyor. Orada kalıyor oyun. Çözümü nedir ? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir ? Ve hangi ayarlarda oynuyorsunuz ?