Payday 2 Multiplayer Mı?

ZŞenol

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Payday 2 almayı düşünüyorum ancak multiplayer oynanabiliyor mu? Yoksa sadece arkadaşlar ile mi oynanıyor? Multiplayer oynanıyorsa tekil girerek oynaması keyif verir mi? Çünkü Youtube videolarında eşli oyunlar çok keyifli görünüyor, epey takım çalışması var. Öbür türlü biraz rast gele oynanır bu da keyif verir mi bilmiyorum ne önerirsiniz bu konuda.

Tamamen doğru düşünüyorsun. En basitinden CS:GO bile rastgele bireysel takılan elemanlar ile hiç zevk vermiyor, ama arkadaşlarınla birlikte iletişim kurarak oynadığında bambaşka bir oyuna dönüşüyor. Birinin arkanı kolladığını biliyorsun vs. Oynanışı çok değiştirir. Dolayısı ile tanıdığın kişiler ile oynamanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar Payday 2 almayı düşünüyorum ancak multiplayer oynanabiliyor mu? Yoksa sadece arkadaşlar ile mi oynanıyor? Multiplayer oynanıyorsa tekil girerek oynaması keyif verir mi? Çünkü YouTube videolarında eşli oyunlar çok keyifli görünüyor, epey takım çalışması var. Öbür türlü biraz rast gele oynanır bu da keyif verir mi bilmiyorum ne önerirsiniz bu konuda.

Bedava oldu, 2015'te ne kadardı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı