shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 25 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Arkadaşımla Payday 2'de soygun yapıyoruz. Soygun bitince bize para vermiyor. Neden acaba?
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.309 Çözümler 15 25 Ağustos 2021 #2 Lobinizde hile olabilir.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.261 Makaleler 3 Çözümler 196 25 Ağustos 2021 #3 Gelir gider hesabı en sonda yazıyor. Oranın görüntüsünü atarsan anlayabiliriz.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 25 Ağustos 2021 #4 leyleq dedi: Lobinizde hile olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır hiçbir şekilde hile kullanmıyoruz arkadaşımla oynuyorum ItsAllGoodman dedi: Gelir gider hesabı en sonda yazıyor. Oranın görüntüsünü atarsan anlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an 3 tane yaptık hepsinde para vermedi sadece XP falan verdi fakat görevin ödüllerinde parada vardı
leyleq dedi: Lobinizde hile olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır hiçbir şekilde hile kullanmıyoruz arkadaşımla oynuyorum ItsAllGoodman dedi: Gelir gider hesabı en sonda yazıyor. Oranın görüntüsünü atarsan anlayabiliriz. Genişletmek için tıkla... Şu an 3 tane yaptık hepsinde para vermedi sadece XP falan verdi fakat görevin ödüllerinde parada vardı
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.360 Makaleler 3 Çözümler 61 25 Ağustos 2021 #5 shad0wq dedi: Hayır hiçbir şekilde hile kullanmıyoruz arkadaşımla oynuyorum. Şu an 3 tane yaptık hepsinde para vermedi sadece XP falan verdi fakat görevin ödüllerinde parada vardı. Genişletmek için tıkla... Pay alma yerinde SS atar mısınız? Bir de farklı bir görev yapın ve zorluğu değiştirin. Odayı kim açıyorsa diğeriniz açmaya başlasın.
shad0wq dedi: Hayır hiçbir şekilde hile kullanmıyoruz arkadaşımla oynuyorum. Şu an 3 tane yaptık hepsinde para vermedi sadece XP falan verdi fakat görevin ödüllerinde parada vardı. Genişletmek için tıkla... Pay alma yerinde SS atar mısınız? Bir de farklı bir görev yapın ve zorluğu değiştirin. Odayı kim açıyorsa diğeriniz açmaya başlasın.
shad0wq Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 245 25 Ağustos 2021 #6 SiyahPassat dedi: Pay alma yerinde SS atar mısınız? Bir de farklı bir görev yapın ve zorluğu değiştirin. Odayı kim açıyorsa diğeriniz açmaya başlasın. Genişletmek için tıkla... Her zaman farklı görev yaptık ve arkadaşım da da para vermiyor ve para veren görevleri bitiriyoruz.
SiyahPassat dedi: Pay alma yerinde SS atar mısınız? Bir de farklı bir görev yapın ve zorluğu değiştirin. Odayı kim açıyorsa diğeriniz açmaya başlasın. Genişletmek için tıkla... Her zaman farklı görev yaptık ve arkadaşım da da para vermiyor ve para veren görevleri bitiriyoruz.