Ready7Die Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 2 31 Temmuz 2019 #1 Merhaba ben oyunda az FPS aldığım için pencere moduna geçmek istiyorum ayarlardan fullscreen işaretini kaldırıyorum fakat oyun kapanıyor hatasının çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2019
Merhaba ben oyunda az FPS aldığım için pencere moduna geçmek istiyorum ayarlardan fullscreen işaretini kaldırıyorum fakat oyun kapanıyor hatasının çözümünü bilen var mı?
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Temmuz 2019 #2 Grafik ayarların high'da ise medium ya da Min'e getir, ben de oynuyorum. İstersen beraber girebiliriz 9 kez oyun bitti. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Grafik ayarların high'da ise medium ya da Min'e getir, ben de oynuyorum. İstersen beraber girebiliriz 9 kez oyun bitti.
KS KS Ready7Die Centipat Katılım 31 Temmuz 2019 Mesajlar 2 31 Temmuz 2019 #3 Hikmet Benol dedi: grafik ayarlarının high da ise medium yada MİN e getir bende oynuyorum. İstersen beraber girebiliriz 9 kez oyun bitti. Genişletmek için tıkla... Reis zaten hepsi lowda fazla girmiyorum girersem yazarım Artı 0 Eksi
Hikmet Benol dedi: grafik ayarlarının high da ise medium yada MİN e getir bende oynuyorum. İstersen beraber girebiliriz 9 kez oyun bitti. Genişletmek için tıkla... Reis zaten hepsi lowda fazla girmiyorum girersem yazarım