Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Bu sıralar payday 2 çok oynuyorum fakat çoğu loud heistleri yapamıyorum. Çok fazla zorlanıyorum, her seferinde ölüyorum. İyi hasar veren bir silah öneriniz var mı? Hangi DLC'leri almalıyım?
Bu sıralar payday 2 çok oynuyorum fakat çoğu loud heistleri yapamıyorum. Çok fazla zorlanıyorum, her seferinde ölüyorum. İyi hasar veren bir silah öneriniz var mı? Hangi DLC'leri almalıyım?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Skill Deck'ten Minigun, Flamethrower ve en iyi zırhı açarsan çok basit oluyor. DLC'ye gerek yok ancak biraz pahalı sanırsam silahlar.
Skill Deck'ten Minigun, Flamethrower ve en iyi zırhı açarsan çok basit oluyor. DLC'ye gerek yok ancak biraz pahalı sanırsam silahlar.
MiracCelik Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 bence Tailor Pack dlcsinden al.
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #4 Nemai dedi: Skill Deck'ten Minigun, Flamethrower ve en iyi zırhı açarsan çok basit oluyor. DLC'ye gerek yok ancak biraz pahalı sanırsam silahlar. Genişletmek için tıkla... Minigun için DLC gerekmiyor mu?
Nemai dedi: Skill Deck'ten Minigun, Flamethrower ve en iyi zırhı açarsan çok basit oluyor. DLC'ye gerek yok ancak biraz pahalı sanırsam silahlar. Genişletmek için tıkla... Minigun için DLC gerekmiyor mu?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #5 Aquaranee dedi: Minigun için DLC gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor diye biliyorum, ben DLC almadan aldım.
Aquaranee dedi: Minigun için DLC gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerekmiyor diye biliyorum, ben DLC almadan aldım.
Aquaranee Hectopat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 250 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 Nemai dedi: Gerekmiyor diye biliyorum, ben DLC almadan aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl aldığını söyleyebilir misin? Çünkü biraz araştırdım her yerde DLC gösteriyor.
Nemai dedi: Gerekmiyor diye biliyorum, ben DLC almadan aldım. Genişletmek için tıkla... Nasıl aldığını söyleyebilir misin? Çünkü biraz araştırdım her yerde DLC gösteriyor.