snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 28 Haziran 2023 #1 Oyunda normal modların ban sebebi olmadığını biliyorum fakat oyuna karakter eklemek ban sebebi mi onu bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
Oyunda normal modların ban sebebi olmadığını biliyorum fakat oyuna karakter eklemek ban sebebi mi onu bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 905 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #2 snowmanero dedi: Oyunda normal modların ban sebebi olmadığını biliyorum fakat oyuna karakter eklemek ban sebebi mi onu bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum ama cheatlerin kapalı olduğu lobilere giremezsiniz. Artı 0 Eksi
snowmanero dedi: Oyunda normal modların ban sebebi olmadığını biliyorum fakat oyuna karakter eklemek ban sebebi mi onu bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır diye biliyorum ama cheatlerin kapalı olduğu lobilere giremezsiniz.
KS KS snowmanero Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 183 Çözümler 3 28 Haziran 2023 #3 u_888 dedi: Hayır diye biliyorum ama cheatlerin kapalı olduğu lobilere giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
u_888 dedi: Hayır diye biliyorum ama cheatlerin kapalı olduğu lobilere giremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.