Payday 2 Türkçe yama önerisi

imelihanadolu

Centipat
Payday 2 Türkçe yama arıyorum.https://www.youtube.com/watch?v=wqfP-Sr4-H4 bu videodakileri yaptım olmadı. Oyunu dün Steam'den indirdim acaba güncel olduğu için mi yama olmadı?

Son düzenleyen: Moderatör:
IPHLPAPI sanırım Payday 2 tarafından fixlendi. Ben geçen denediğimde modları yüklemiyordu. Onun yerine SuperBLT kurdum.

IPHLPAPI.dll sini silerek linkteki dll'yi dosyanın içine atın. Daha sonra Türkçe mod kurulumunu tekrar gerçekleştirin. Belki dediğim gibi Mod Loader yüzünden kaynaklanıyordur.

IPHLPAPI sanırım Payday 2 tarafından fixlendi. Ben geçen denediğimde modları yüklemiyordu. Onun yerine SuperBLT kurdum.

IPHLPAPI.dll sini silerek linkteki dll'yi dosyanın içine atın. Daha sonra Türkçe mod kurulumunu tekrar gerçekleştirin. Belki dediğim gibi Mod Loader yüzünden kaynaklanıyordur.
Türkçe yama dosyasını direk mod klasörüne atıyorum doğrumu yapıyorum acaba ?

O kısım doğru. Belki Mod Loader yüzünden kaynaklanıyordur diye alternatif bir çözüm attım. IPHLPAPI'yi sil ve dediğim dll'yi oyun klasörünün içine at.
böyle hata verdi oyuna girerken.

Dosya Ekleri

• 101.png
    101.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 988
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı