E Efe Eren Çınar Kilopat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2019 #1 Payday 2 alacağım ve ağabeyim aldığı zaman ultimate almıştı. Ultimate edition oyunun başlarında faydalı oluyor mu?
Payday 2 alacağım ve ağabeyim aldığı zaman ultimate almıştı. Ultimate edition oyunun başlarında faydalı oluyor mu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.621 Makaleler 21 Çözümler 97 11 Mart 2019 #2 Bence alma, oyuna artık bir şey gelmiyor yani zamanı çoktan geçti bu oyunun. Sadece bütün DLC'lere sahip olursun. Artı 0 Eksi
Bence alma, oyuna artık bir şey gelmiyor yani zamanı çoktan geçti bu oyunun. Sadece bütün DLC'lere sahip olursun.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2019 #3 Payday 2'yi seviyorsan al. Artı 0 Eksi
199688 Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 8.705 Makaleler 2 Çözümler 29 Yer İzmir 11 Mart 2019 #4 Oyun bedava dağıtıldıktan sonra bitti. Hala eğlenceli ama. Örneğin ben oynuyorum. Bu arada DLC'ler ile bir şey yapabiliyorsun ama ağabeyin ile oynamak için DLC almana gerek yok. Eklersen girebiliriz. Bu aralar baya sardım oyuna stealth falan. Steam Community :: Error steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Oyun bedava dağıtıldıktan sonra bitti. Hala eğlenceli ama. Örneğin ben oynuyorum. Bu arada DLC'ler ile bir şey yapabiliyorsun ama ağabeyin ile oynamak için DLC almana gerek yok. Eklersen girebiliriz. Bu aralar baya sardım oyuna stealth falan. Steam Community :: Error steamcommunity.com