Payday 2'de DLC'siz en iyi silah nedir?

Ghost'un gizlilik odaklı olduğunu biliyorum ancak Fugitive ve Enforcer kavramlarını bilmiyorum. Başka kavramlar da varsa açıklarsanız sevinirim.
Enforcer dediğimiz kavram, yetenek ağacından da gördüğümüz üzere "Tank". İçinde Shotgun yeteneklerini barındırıyor. Enforcer sınıfının sağ ağacı, gizlilik için vazgeçilmez çünkü testereyle alakalı yetenekler barındırmakta. Ben, zamanımın yüzde 90'ında gizlilik yapan birisi olarak burayı açmadan işe başlamam.
Fugitive ise tabanca yetenekleri ile daha çok kritik hasar odaklı oyunculuğa hitap ediyor. Ortadaki yetenek ağacı ise tamamen hayatta kalma üstüne kurulu. Giriş seviyesindeki yeteneklerden birisi olan Feign Lives ise tüm oyuncuların kullanması gereken bir yetenek.
Pistol Messiah gibi yetenekler, Death Wish'in altındaki zorluklarda pek gerekli değil. Sağdaki yetenek ağacında ise Berserker yeteneği ise düşük can seviyesini yüksek hasarla ödüllendiriyor.
İsterseniz beni Discord'dan ekleyebilirsiniz, size 1000 saatlik tecrübeme dayanarak yardımcı olurum.
BilalK, #9779

@Bilham Nasıl "Detection Risk" 3'e kadar inebiliyor?

Bu değeri en düşüğe indirmek için maksimum Concealment değerine ulaşılması gerekir. Birincil silahlardan CAR-4, içerdiği geniş modifikasyon havuzu ile 30 Concealment değerine kadar ulaşıyor.
İkincillerden ise Judge'yi öneririm çünkü hem tabanca kadar küçük olmasından dolayı iyi Concealment değeri var hem de Buckshot ile düşmanları uçurabilirsiniz.
Vurmalı silahların da Concealment değerleri var. Ghost sınıfının Artful Dodger ağacında bulunan bir yetenek ise vurmalı silahların Concealment değerini 2 puan artırıyor.
Kısacası her bir silahınızın Concealment değeri en az 28'in üstündyse 3'e inersiniz. Takım elbise yerine zırh giyerseniz de riskiniz artar. Bu noktada önemli bir nokta da vardır:
Concealment değeri yüksek silahların çoğu denge gereği düşük hasara sahip silahlardır.
Gizlilikte oynarken, düşmanları alarma geçirmediğiniz müddetçe hangi silahla vurursanız vurun tek vuruşta ölürler. Hasarın önemi yok yani bu durumda. Bu yüzden gizlilikte öncelik hasara bakılmaksızın en yüksek Concealment değerini yakalayabilmek olmalıdır.

Sessiz yapacaksam Burglar veya Yakuza kullanıyorum silah olarak da The Judge Shotgun ve Cavity alıyorum gizlilik skorum ise 3 oluyor. Ama sesli yapacaksam ateş silahı ile Allah ne verdiyse dalıyorum polislere (biraz noob oldu ama neyse ).
@Bilham Nasıl "Detection Risk" 3'e kadar inebiliyor?
Üstüne zırh alma ve The Judge Shotgun ile Cavity alıyorum bende bu şekilde 3'e kadar iniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…